Neda Ukraden oduvek je važila za veliku zavodnicu, a i danas kada je zašla u osmu deceniju izgleda fenomenalno.

Dok se po Jugoslaviji pričalo kako je Tito obožava, te da je Gadafi za njom "izgubio glavu", Neda je bila u braku sa doktorom Milanom Bilbijom sa kojim je dobila ćerku Jelenu.

Nakon razvoda, ova vrsna pevačica nikad nije dala razlog za nagađanje, i svoj ljubavni život je brižljivo krila.

Samo je u knjizi "Zora je svanula" opisala kako je osamdesetih godina, kada je bila razvedena i razočarana u ljubav i muškarce upoznala jednog gospodina koji ju je zainteresovao:

"Mog zgodnog, šarmantnog Beograđanina upoznala sam na muzičko-modnoj fešti u Makedoniji, gde smo oboje nastupali, on kao maneken, ja kao pevačica. Bili smo skoro istih godina, s propalim brakovima iza sebe. Osim što je bio uspešan maneken, završio je medicinu i radio kao lekar. Stanovao je sa roditeljima i mlađim bratom u jednoj lepoj staroj zgradi u poznatoj dorćolskoj ulici.

Kako je Neda navela, već iste večeri osetili su da ih veže neka nit. Osećala je kao da ga poznaje celog života. Rastali su se i razmenili brojeve telefona. Već sutradan su se videli u Beogradu jer se jedan njen muzičar razboleo. Setila se doktora i potražila pomoć. Priča se dalje razvijala sama od sebe, piše Hellomagazin.

Kako smo nas dvoje uspeli da, i pored fizičke razdvojenosti i paralelnih nepodudarnih profesija, tako brzo razvijemo ljubav i dođemo do priče o braku ni sama ne znam. Počeli smo u proleće, nastavili preko leta i dočekali jesen sa već ozbiljnom pričom o zajedničkom životu. Bili smo zreli, slobodni i zaljubljeni. Obožavala sam da budem ne samo pevačica nego i njegova „obična“ devojka, da sa njegovom mamom idem na pijacu, da spremam ručak, neke moje specijalitete, što je nju posebno oduševljavalo. Jedino zbog čega sam tugovala je to što moja ćerka nije bila sa mnom u Beogradu."

Neda Ukraden
Screenshot / Instagram / neda.ukraden 

Veza je ušla u ozbiljnu fazu 1987. godine, kada sam se prijavila na njegovu kućnu adresu i postala Beograđanka. Kao par smo svima zapali za oko pa smo slušali razne priče. Mnogi su radili na tome da nas rastave."

Povela ga je na turneju u Kanadu, gde su zajedno dočekali Novu godinu. Međutim, povratak u zemlju doneo im je problem. Pevačica je trebalo da upiše ćerku u osnovnu školu. Postavilo se pitanje gde.

Dobro sam znala da preseljenje, promena sredine, škole, jezika, život bez bake, deke, oca, familije nije opcija na koju će moja ćerka pristati. U jedno sam bila sigurna: nisam želela da ona zbog mene i moje odluke pati. Zato sam odabrala da ja patim. I patila sam, dugo, dugo...

Tako se završila ljubav Nede Ukraden. Ipak, sudbina im je ponovo ukrstila puteve.

Šta je život i kako promeša karte. Trideset godina kasnije, baš on je, kao lekar, mojoj ćerki mnogo pomogao da srećno iznese trudnoću s trećim detetom i na svet donese mog divnog unuka, koji se rodio baš u bolnici u kojoj on radi," otkrila je Neda.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"REDOVNO MI SE UDVARAJU MLAĐI MUŠKARCI!" Neda Ukraden isprozivala vršnjake: Ne mogu uz stepenice, osim DVOJICE KOLEGA koji su TOP! kurir televizija