Glumica Matea Milosavljević, najpoznatija po ulozi Sofije u seriji "Igra sudbine", već dva meseca uživa u ljubavnoj vezi sa kolegom Milošem Petrovićem Trojpecom, jednom od zvezda "Južnog vetra", piše "Informer".

Kako se navodi, Matea i Miloš su svoju vezu nedavno obelodanili pred kolegama i prijateljima sa kojima su letovali na Ibici.

"Njih dvoje su se upoznali u septembru 2019. godine na snimanju filma i serije 'Hotel Beograd' gde su oboje igrali epizodne uloge. Od tada su ostali u kontaktu, a i često su se viđali jer imaju mnogo zajedničkih prijatelja. U poslednjih nekoliko meseci njihovo druženje je postalo sve intenzivnije, provodili su dosta vremena zajedno, stalno su se čuli i ljubav im se dogodila spontano. Vezu su otpočeli letos i od tada se ne razdvajaju", rekao je izvor pomenutog lista i dodao da su ih spojila mnogobrojna zajednička interesovanja:

"Oboje se bave glumom i u toj oblasti imaju neiscrpne teme. Ono što posebno obožavaju su noćni život i žurke. Vole elektronsku muziku, pa često zajedno posećuju klubove i festivale na kojima se pušta ta vrsta muzike."

Matea i Miloš su, kako se dalje navodi, svoju vezu ozvaničili pred prijateljima sa kojima su krajem avgusta otišli na letovanje na Ibicu.

"Njih dvoje uživali su nedelju dana na španskom ostrvu Ibica gde su bili sa kolegama Jelisavetom Orašanin, Milošem Bikovićem i njegovom devojkom Ivanom Malić. Tamo su im saopštili dasu zajedno što je naišlo na oduševljenje svih. Na čuvenom ostrvu koje je poznato po bogatom noćnom životu i najboljim žurkama na svetu, Matea i Trojpec su sa kolegama posećivali klubove, ali i plaže, i uživali u krstarenju oko ovog mondenskog mesta. Glumica je koristila svaku priliku da sa Ibice na društvenim mrežama objavljuje zajedničke fotografije sa svojim dečkom i ponosno istakne da su u vezi", navodi izvor.

Miloš je početkom godine za medije rekao da zbog posla nema vremena za ljubav, ali ga je Matea očigledno "oborila s nogu".

"Poslednjih godinu i po dana posao mi je u prvom planu, svu energiju i vreme usmeravam na njega, tako da nemam kad da se posvetim emotivnom životu", rekao je tada Miloš.

Matea je svojevremeno otvoreno pričala o životu sa bivšim partnerom, sa kojim je jedno vreme živela u kamperu na parkingu Ade Ciganlije.

"To je jedno predivno iskustvo, živela sam u kamperu sa tadašnjim dečkom, jer je to bilo jedino njegovo stanovište u tom trenutku. Upoznali smo se na Adi Bojani, pa smo bili malo na Kopaoniku, sa kamp kućom, i onda je došao red na Beograd i jedino gde smo mogli da stavimo kamper to je bio parking Ade Ciganlije. Na prvu pomisliš kao 'kako ću da živim ovde, kako ovo, kako ono', ali zapravo shvatiš da ti malo treba da budeš srećan. Budiš se, Ada, priroda pored tebe, šta ćeš lepše. S obzirom na to da me poznaju, svi su očekivali tako nešto od mene. Mama i baka su malo bile u šoku, ali brzo su se navikle i one, nisu dolazile na kafu, mi smo dolazili kod njih. Naučila sam da mi ne treba vila, da mi ne treba ne znam kakav stan i luksuz, ovo je luksuz! Bilo je raznih nezgodnih situacija. Baš je bilo, onako, hladnih noći. Nije bio funkcionalan toalet, tako da smo se i tu snalazili na razne načine. Sve to ima svoju draž. Lako je širiti se po stanu i uživati, hajde uživaj pod ovakvim okolnostima", rekla je glumica svojevremeno za "Mondo".

Još fotografija Matee Milosavljević pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / mateus31 Matea Milosavljević

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Matea Milosavljević se vozi sa đubretarima Instagram/mateus31