Muzička zvezda Zdravko Čolić ponosan je otac dve ćerke, Une i Lare, prema kojima je, kako priznaje, manje strog od svoje supruge Aleksandre

"Lepo je da čovek u kasnijem dobu dobije decu. To je sada Božija stvar. To je više kako čovek živi svoj život i kako se nešto desi. Ponosan sam na svoju malu porodicu, šmizle, dve devojčice, sada već devojke. Žena se brine više. Kada bi bilo do mene, sve bih dopustio. Ona mene kritikuje, ali to je tako. Sa druge strane, ne mogu biti previše strog, to je nekako teško, u momentima mogu malo da se uozbiljim. Uglavnom, popustljiv sam", rekao je za crnogorsku televiziju "E" pevač i dodao da ograničenja uvek moraju da postoje.

"Mi imamo jedno poštovanje, koje se gubi u današnjem savremenom društvu, tehnologija koja uzima maha, teško je kontrolisati. Ono što sam poneo od kuće je poštovanje, čast i obraz i voleo bih da i one to isto smatraju i najvažnije je da nije sve u parama i bogatstvu, ali da postoji valjanost i da je neko vredan, to je najbitnije da imaju u životu. Sutra će morati same da žive svoj život i da rade, a ne da se oslanjaju na drugog, što je danas moguće. Poštenje i odnos prema životu, to je najvažnije. Ali opet, čovek ne zna kako će ići u životu, to je sve u Božijim rukama. Svi bismo voleli da su srećne i zadovoljne, ali život je nepredvidiv. Jedan rad, jedna disciplina uma, koje neke stvari stavljaju na mesto, teško je danas to dobiti kod nove generacije, ali postoje ljudi koji to mogu, videćemo. Za sada još nisu loše stvari, ali uvek bih ja više tražio", iskren je bio Čola. 

Zdravko Čolić o ćerki
Youtube / Hrvatska radiotelevizija 

On je istakao i da je okolina ta koja je zaslužna za to da neko ostane prizeman i svoj.

"Svako je za sebe jedinka, svako nosi u sebi nešto, sve iz kuće što poneseš, ali i gde odrastaš. Kod nas u Sarajevu niko nije bio zvezda, svi smo bili deo društva. Svako je radio svoj posao. Niko se nije hvalio da ima bolja kola. Sredina je uticala na ponašanje, kasnije u životu. Svi smo bili dovoljno siromašni, tj bogati, da bismo uživali u životu", rekao je pevač, koji se zatim prisetio svojih početaka. 

"Ono što je bitno jeste da se počne da se zarađuje ranije, jer onda čovek može da raspolaže svojim novcem i da radi šta hoće. Kada sam završio ekonomski fakultet bila mi je fantazija da otvorim privatnu turističku agenciju, to sad skoro svi rade i imaju. Bio bih privatnik, a odvojio bih se od firme, poslova... To mi je bilo šarmantno", zaključio je.

Neke od fotografija Čoline starije ćerke Une pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / unacolic Ćerka Zdravka Čolića osvaja izgledom u modernim kupaćim kostimima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

ZDRAVKO ČOLIĆ OTKRIO GDE STAVLJA BRUSHALTERE OD OBOŽAVATELJKI: To je nečija emocija, ja to lepo odradim!  Kurir televizija