Tomislav Filipović Čičak nije pobedio u takmičenju "Nikad nije kasno", ali je zato posle njega ostvario jednu veliku životnu pobedu.

On je uspeo da smrša čak 48 kilograma, a kaže da je dijeta "najveća kratkotrajna greška" i da je gojaznost pobedio na drugačiji način.

"Treniraj jako, pretvori salo u mišić", moto je ovog kršnog Dalmatinca. On ima 45 godina, a redovnim vežbanjem je sa 137 kilograma spao na čak 89.

"Dnevni trening: ručna vuča debla lancima!", navodi Tomo. "Večernji bokserski trening (od 6 do 12 rundi), puls u naporu 75, puls u mirovanju 40 do 45 otkucaja. Ishrana: sve, 4 obroka, zadnji pred spavanje. Bez teretane, preparata za pumpanje za izložbu na plaži. Hard work for yourself", otkrio je Filipović koji i dalje dobija podršku prijatelja u nameri da održi kilažu.

tomislav cicak 2-min.jpg
Printscreen / Facebook 

Međutim, bilo je i "prozivki" na društvenim mrežama. "Minus 48! Kažu, šta je muškarac bez 90 kilograma? Sa pravim treningom - tenk", poručio je pevač.

Ima i onih koji smatraju da je dovoljno mršavio i da treba da se zaustavi. "Jožo, jesi li to ti?", "Dete, nemoj više, dosta je", neki su od komentara ispod fotografija kojima se Tomislav pohvalio na društvenim mrežama. Ipak, na jedan od komentara nije mogao da ostane imun.

"Žgoljo, šta bi od onakve momčine?", pitao ga je jedan od prijatelja, a Tomislav odgovorio: "Misliš od krmka?"

"Šalim se, sad si tek momčina", poručio mu je prijatelj na Fejsbuku.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Dijeta sa jajaima  tiktok/@nayrhodes