Život repera Igora Lazića Nigora obeležili su brojne tragedije. Prvi put se sa smrću bliskih ljudi susreo 1996. godine, kada je njegov kolega iz benda "Montenigers" Duško Nikolić preminuo od leukemije. Tri godine kasnije, u teškoj saobraćajnoj nesreći nastradao je Nebojša Nebo Saveljić.

"Na Duletovoj sahrani ja sam u grob ubacio naš zajednički CD. Napravio sam glupost, ali odakle sam ja to znao. Hteo sam da on sluša taj CD u tom nekom drugom svetu. Ali rekli su mi da ne bi trebalo u grob stavljati stvari od živih ljudi, posebno ne slike. Jedan vidovnjak mi je rekao da smo tada automatski zakopali i sebe i svoje karijere. Onda su se posle dešavale neke čudne stvari, nisam smeo to da mu stavim u grob", ispričao je svojevremeno Igor koji se prisetio i trenutka kada je čuo za smrt prijatelja.

"Poslednje što mi je Nebo rekao te noći bilo je ‘Idemo za Kanadu'. Rastali smo se a ujutru me pozvala komšinica i rekla mi da je Nebojša poginuo. Ispao mi je telefon iz ruke. Doneli smo muziku na sahranu, ali direktor groblja nije dozvolio da Nebo ode onako kako bi on želeo... Jedva sam preživeo njegov odlazak", ispričao je Nigor u emiisiji "Preživeli".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

NIGOR EMOTIVAN NA GODIŠNJICU GRUOVE SMRTI: Bio je adrenalin džanki, to ga je koštalo glave i vetar ga je odneo (KURIR TV) Kurir televizija