Rebel Vilson snima novi film, a komedija nosi naslov "Udaj se muški", parodično podsećajući na serijal ostvarenja Brusa Vilisa. U ovom filmu glumica igra tajnog agenta na teškom zadatku - treba da bude deveruša na venčanju svoje najbolje drugarice iz detinjstva.

Međutim, tokom akcione scene koju je odigrala, "kraljica komedije", kako je u Holivudu zovu, zadobila je udarac u nos, zbog čega su morali da je ušiju na tri mesta. "Nisam ovako želela da završim ovaj film", napisala je Rebel na Instagramu. "Tri šava i ostatak noći u bolnici posle nesreće na snimanju akcije u 4 ujutru."

rebel vilson 2 -min.jpg
Instagram / rebelwilson 

Premda se produkcije trude da zaštite glumce od akcidenata, više glumaca, pa i glumica je doživelo razne povrede na snimanjima. Tako je Hale Beri pretrpela udarac od partnerke u ringu Valentine Ševčenko, snimajući Netfliksovu dramu "U modricama".

hale beri 0644045035-min.jpg
Profimedia 

Kako je Ševčenko profesionalni MMA borac, udarcem je glumici slomila dva rebra potpuno nehotice. "Nastavila sam da snimam", kazala je Hale. "I ja sam borac i nikad ne odustajem."

Pre tri godine je Blejk Lajvli doživela prelom ruke snimajući film "Ritam sekcija". "Trebalo je da krenem nožem na kolegu, a on da mi blokira udarac. Udarila sam šakom pravo u njegov lakat i ruka mi se rasprsla u deliće", ispričala je Blejk koja je, posle dve hirurške operacije, morala i na psihoterapiju.

blejk lajvli 0671788063-min.jpg
Profimedia 

Najveću tragediju je zamalo izbegla Uma Turman koja je odbijala da snimi scenu vožnje u filmu "Kil Bil". Na autu je bio prepravljen menjač i ona se nije osećala bezbedno, pa je tražila dublerku. Reditelj Kventin Tarantino ju je uverio da će sve biti u redu, pa je ipak pristala da uđe u kola.

uma turman 0776512737-min.jpg
Profimedia 

Završilo se udarcem u drvo, Uma se dobila potres mozga, a koleno joj je trajno oštećeno. "To mi je najveće kajanje u životu", kazao je Tarantino kasnije. "Rekao sam joj da je to prosto, da je put jedna ravna linija i ona mi je verovala. A ja sam pogrešio."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

MNOGO MI JE LAKŠE DA SE SKINEM PRED KAMEROM NEGO DA ZAPLAČEM! Glumica iskreno o glumačkim izazovima večeras na Kurir televiziji Kurir