"Kritična je treća godina veze, pa onda peta", ispričala je jednom prilikom Nevena Joksimović. Pokazalo se da je za njenog muža Sašu i nju najkritičnija 22 godina, jer su odlučili da se razilaze.

Glumac je o razvodu objavio vest na svom Instagram nalogu, formulacijom koja pokazuje da je reč o zvaničnom "saopštenju".

"Obaveštavam sve, Nevena i ja više nismo zajedno. Svako svojim afinitetima i dosta je bilo. Budi najbolja mama našem Iliji, a neću ni ja biti loš tata. No comment", napisao je glumac na Instagramu.

Ovo nije prvi raskid Neveni i Saši, o jednom je ona već pričala za magazin "Gloria". U petoj godini zabavljanja, raskinuli su na punih 13 meseci i tada vodili svako svoj život.

Saša i Nevena Joksimović
Instagram/sasajoksimovic_official 

"Kod nas nije važila ona priča da vaza koja se slomi ne može da se zalepi. Nakon pomirenja, naš puknuti kolač je zapravo još hrskaviji i lepši. Veza nam je postala čvršća, iako bi neko za nju rekao da je neobična, čak i turbulentna", objasnila je Nevena tada.

Među mnogim iskušenjima koje su zajedno prebrodili bio je i gubitak bebe. Njih dvoje već imaju sina Iliju, a pre tri godine, Nevena Joksimović je po drugi put ostala trudna. Nažalost, na dan njihove porodične slave, izgubila bebu.

Saša i Nevena Joksimović
Instagram/sasajoksimovic_official 

"Lekari mi još ne dozvoljavaju da ostanem u drugom stanju. To sam prihvatila sasvim normalno. Biće baš onako kako treba da bude. Presrećna sam što imamo dete kakav je Ilija, uživamo u tome, jer danas je zaista teško vaspitati dete onako kako smo mi uspeli", rekla je nakon pobačaja Nevena za "Story", a Saša je dodao:

"Priželjkujemo prinovu, radovaćemo se kada se to desi, ali se ne opterećujemo, već uživamo u svakom danu."

Međutim, vezi je sad došao kraj, barem kako piše Saša na Instagramu. Šta vi kažete, da li raskid posle 22 godine ljubavi mora da bude konačan ili ima šansi za pomirenje?

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO: 

NIŠTA NIJE SLUTILO NA KRAJ! Tuga do NEBA - imao je JEDNU ŽELJU! Saša OTKRIO poslednji razgovor sa Bekjarevim (KURIR TELEVIZIJA) Kurir televizija