Kada su Madonu pronašli bez svesti u njenom stanu u Njujorku, mnogi su se uplašili za život muzičke zvezde. U bolnicu je primljena hitno, a zatim i intubirana.

Jedina informacija koju su mediji uspeli da dobiju je da je u pitanju "bakterijska infekcija", ali ne i koja bakterija je u pitanju.

Madona se oglasila se danas na Instagramu prvi put nakon što je u javnost izašla vest o njenom zdravstvenom stanju.

"Hvala vam na pozitivnoj energiji. Molitvama i rečima ozdravljenja i ohrabrenja. Osetila sam vašu ljubav. Oporavljam se i neverovatno sam zahvalna za sve blagoslove. Kada sam se probudila u bolnici, prvo sam pomislila na svoju decu. Moja druga misao bila je da ne želim da razočaram bilo koga, ko je kupio karte za moju turneju.

 Takođe, nisam želela da izneverim ljude koji su neumorno radili sa mnom poslednjih nekoliko meseci na mom šouu. Ne želim da ikoga razočaram. Sada sam usresređena na svoje zdravlje i uveravam vas da ću se vratiti vama čim budem mogla.

Madona 0637143442-min.jpg
Profimedia 

Moj trenutni plan je da pomerim severnoamerički deo turneje i krenem sa koncertima u oktorbu u Evropi. Ne mogu da budem više zahvalna zbog vaše podrške i na tome što se brinuli za mene. Ljubav, M", napisala je Madona, dok su članovi njene porodice ranije istakli da je pevačica sebe izložila prevelikim naporima.

"Njene probe traju po 12 sati dnevno", kaže izvor iz produkcije koja organizuje njenu turneju. Madona se sprema da putuje ukupno 84 dana, širom Amerike i Evrope, a početak je bio zakazan za nešto manje od tri nedelje.

"Mesecima ona vežba neumorno i sad je to došlo na naplatu", kaže insajder. "Iscrpljuje se, misli da je još uvek mlada, a nije. Ona čak veruje da je nepobediva."

Madona 0785893981-min.jpg
Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO: 

Madona pije iz činije za pse Instagram/madonna