Natalija Oskar je na meti stotina negativnih komentara, nakon što je objavljena njena slika sa dodele titule "Misiz Rusija" za 2023. godinu.

Izbor za najlepšu udatu ženuse održava u mnogim zemljama sveta, ali privlači mnogo manje pažnje. Osim ako se ne dogodi neki skandal, naravno. Ovoga puta, pobednica je izvrgnuta ruglu zbog fotografije na kojoj izgleda mnogo lošije nego na Instagramu.

"Izgleda kao neko čudovište", "Izgleda da ruski botoks nije tako efikasan", samo su neki od komentara na Tviteru. Rugaju se njenim predimenzioniranim usnama, crvenom ružu, pa čak i čelu koje se prosijalo uprkos slojevima šminke.

Natalija, međutim, tvrdi da je je za sve kriv loš ugao pod kojim su je fotografisali. "Samo dan nakon pobede, mediji su me rastrgli", kaže 34-godišnja plavuša koja je majka jedne devojčice.

natalija oskar mis rusije 0782235029-min.jpg
Profimedia 

"Ozbiljno sam se pripremala za ovo takmičenje, a treba da znate da se izbor za Gospođu Rusije ne odnosi samo na lepotu", objašnjava Natalija. "Ima mnogo lepih žena, ali to nije dovoljno. Kod nas su testirali sve - verbalne sposobnosti, odnos prema porodici, znanje engleskog, reakcije na provokacije, komunikaciju sa drugim takmičarkama, otpornost na stres, izdržljivost i reakcije na konflikte."

Uz sve ove kvalitete, važan je i način na koji ćete se predstaviti, a Natalija je to uradila na neobičan način. Ona je izvela pesmu "Ja sam Gospođa Rusija" koju je sama napisala. "Uradila sam to još u oktobru prošle godine, kad sam počela da se pripremam", objašnjava ovogodišnja pobednica.

Zli jezici kažu kako deo zasluga za njenu pobedu ima i njen muž, budući da je njegova kompanija među sponzorima takmičenja. Šta vi mislite, da li je Natalijina pobeda zaslužena? Više njenih slika pogledajte u galeriji!

Profimedia Misis Rusije napadaju na društvenim mrežama zbog fotografije sa dodele nagrade.

Tekst: Lepa&Srećna