Naime, Saša Matić pravi veliki solistički koncert u dvorani Čair 14. oktobra 2023. u Nišu, gde će sve obradovati hitovi koje je ređao tokom dugogogodišnje muzičke karijere. "Kad prođe sve", "Dva života", "Neke ptice nikad ne polete", "Kad ljubav zakasni", "Poklonite mi nju za rođendan", "Hoću da ostarim s tobom", "Ruzmarin", "Nađi novu ljubav", "More tuge", samo su neke od numera koje će Matić izvesti na koncertu.

"Velika mi je čast i zadovoljstvo što ću se družiti sa Nišlijama, ali i onima koji dođu iz svih krajeva Srbije. Biće to noć za pamćenje. Kažu da je publika sa juga zahtevna i ako vas oni prihvate, vi ste uspeli. Ja se godinama družim sa njima i uvek sam imao lepo iskustvo. Topli ljudi sa puno pozitivne energije. Nadam se da će tako biti i 14. oktobra. Mnogo se radujem", poručio je Matić.

Matić je jedan od naših najcenjenijih pevača, koji redovno puni arene, kako našu u Beogradu, tako i one u okruženju. U godini iza nas objavio je album "Dva života", a prijatelj na albumu je bio Telekom Srbije. Saša je ranije govorio koliko uživa sa publikom i koliko mu daje vetar u leđa, i posle toliko godina, kada publika ode srećna i zadovoljna sa njegovih koncerata.

"Kao što znam da kažem, moja misija je da svi sa moga koncerta kućama odu srećni i veseli. Muzika je ta koja nam daje tu mogućnost da možemo da se opustimo i uživamo, te makar na trenutak da zaboravimo na sve ono što nas muči ili tišti", govorio je ranije Matić.

Osim zbog kvalitetnih hitova i raskošnog vokala, Matića je publika zavolela i zbog humora i pozitivne energije. Na pitanje da li ume i da opsuje, Saša je iskreno ranije za "Balkansku ulicu" rekao:

"Kako ne. Nije mi običaj, pogotovo zavisi gde i kada, ali kada me neko iznervira onda umem da budem... A kada sam ljut onda ne biram ni da li su deca tu, a oni se smeju, Aleksandra tad pita mamu: 'Šta mu je?'".

Podsetimo, Matić je tokom karijere duge dve decenije objavio deset albuma i nagrađen je na brojnim manifestacijama za svoj muzički opus.