Aneta Ivanović napušta RTS nakon pet godina rada u ovoj medijskoj kući. Ona je, kako je istakla, rešila da voditeljski posao zameni filmskom produkcijom.

"Verujem da je to neki prirodan tok, pet godina sam na poziciji urednika kultne emisije 'Šarenica'. Vreme je da neko drugi nastavi taj posao. Pored rada na raznim televizijama, iskustvo na RTS je možda najkopleksnije i profesionalno zaista veliki izazov. Bilo je veliko zadovoljstvo i odgovornost svake nedelje spremati dve emisije 'Šarenice', koje je godinama najgledaniji dnevni program vikendom", rekla je ona za "Kurir" i istakla da odlazi zadovoljna.

"Svakako, takav uspeh nikad ne bi bio moguć bez divne grupe ljudi i velikih profesionalaca sa kojima sam radila sve ove godine. Sada je, čini mi se, došlo vreme da se posvetim mojoj drugoj najvećoj ljubavi, a to je filmska produkcija", rekla je Ivanovićeva.

Voditeljka se nedavno našla u centru pažnje i zbog neverovatne fizičke transfomacije. Kako je vodila borbu sa kilogramima punih 20 godina odlučila se na hirušku intervenciju smanjivanja želuca.

Aneta Ivanović smršala
Youtube/Printscreen/PrvaTV 

"Sećam se da sam bila na moru i da sam razmišljala kako sledeće godine punim pedeset godina. Razmišljala sam kako želim da izgleda moj život u narednih deset godina. Već tada sam imala neki sklop raznih zdravstvenih problema, od kojih ni jedan nije bio dramatičan, a sve to zajedno je za mene bilo opterećujuće. Višak kilograma. Hipertenzija, bolovi u kolenima i drugim delovima tela bili su prisutni. Lekar mi kaže: “Gledajte, vi morate da smršate trideset kilograma”, a ja ne želim da čujem to. Shvatila sam da ne želim život u kojem će mene sve više nešto da boli i sve više lekova ću da uzimam, već da imam život koji je lep", rekla je Aneta koje je od operacije u narednih šest meseci skinula 30 kilograma.