Marija Savić Stamenić je jedna do naših najlepših voditeljki, a obožavaoci ne propuštaju da joj daju komplimente na Instagramu. Tako je bilo i nedavno kad je objavila sliku iz Španije.

Sećajući se prošlog leta, Marija je pokazala i kako fantastično izgleda u šortsu i majici, a komentari ne prestaju.

"Koliko si samo lepa", "Naše su žene najlepše", "Uvek lepa i elegantna", samo su neki od komentara koje je Marija primila. Ima, naravno, i dosta udvaranja, ali voditeljka ne obraća pažnju na to.

marija savic stamenic 3-min.jpg
Instagram / marijasavicstamenic 

Međutim, nisu joj uvek lako padali ovakvi komentari. Kad je pre nekoliko godina na jednom Jutjub kanalu objavljeno da ima "dobre noge" - rasplakala se.

"Pitala sam se zbog čega je osoba koja je to okačila morala da komentariše kako izgledam, a ne to što radim. Bilo je to nešto najgore što je neko mogao da mi kaže, jer ne želim da me ljudi posmatraju na taj način.

marija savic stamenic 4-min.jpg
Instagram / marijasavicstamenic 

Prijatelji, koji su videli koliko sam se potresla, rekli su mi da sam šašava. Sada shvatam da je to bilo glupo, da sam podlegla predrasudi da ako si lepa žena, ne možeš da budeš pametna i sposobna da dobro radiš svoj posao. Više ne dozvoljavam da me takvi stavovi izbace iz takta, mada i dalje mislim da nisu fer", objasnila je Marija.

Ona je propatila i zbog mnogo većih neprijatnosti nego što su komentari na društvenim mrežama. "Imala sam progonitelja, osobu koja me je zvala na kućni broj telefona. To se događalo čim bih ušla u stan, delovalo je kao da me neko gleda odnekud i tačno zna kad treba da pozove", ispričala je jednom prilikom. "Bilo je veoma neprijatno, osećala sam strah i bila prinuđena da tražim zaštitu od policije."

marija savic stamenic 2-min.jpg
Instagram / marijasavicstamenic 

Prema njenim rečima, rešili su problem u prilično kratkom roku, ali joj nikad nisu rekli o kome je reč. "Savetujem svim ženama da, ukoliko osete da nešto nije u redu i, ako posumnjaju da nešto potencijalno može da ih ugrozi na bilo koji način, ne oklevaju nego da se odmah obrate policiji", upozorava Marija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna