Svi željno iščekuju da čuju koje ime su Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger odabrali za svog trećeg sina. Bivša teniserka još pažljivo krije ovu tajnu, pa se trudi da zabavi svoje pratioce na Instagramu drugim atrakcijama.

Upravo takav efekat imala je i njena prva slika koju je objavila posle porođaja. Na crno-beloj fotki, Ana pleni vitkom linijom i njoj svojstvenim, umiljatim osmehom. "Pure happiness" ("Čista sreća"), napisala je teniserka u opisu, a oduševljeni fanovi su joj uzvratili da nikad nije bila lepša.

Vidljivo je da, za sada, nema nameru da poseže za modernim sredstvima podmlađivanja. Na obrazima su joj vidljive borice kad se nasmeje, ali čini se da će biti mladolika na majku.

To pokazuje i slika sa Draganom Ivanović, koju je teniserka objavila povodom Dana majki. Visoko čelo, ovalno lice, prelepi zubi... samo su neki od detalja na kojima se jasno vidi od koga je Ana nasledila lepotu. U opisu na engleskom jeziku je dodala i malu igru reči: "Znate li da reč `mama` (na eng. MOM), kad se okrene, glasi `vau` (na engl. WOW)"

Supruga Bastijana Švajnštajgera je uvek govorila da su joj roditelji bili pravi vetar u leđa, da su je u svemu podržavali. Od oca Miroslava je, između ostalog, dobila za jedan rođendan teniski reket, što pamti kao jedan od najlepših znakova vere u njen potencijal.

352167_ana-ivanovic-roditelji-ata-images_ff-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

I danas joj je, kaže, otac uzor, posebno kada je u pitanju vaspitanje sinova Luke i Leona. Naravno, i trećeg sina, čije ime Basti i ona još kriju.

Tekst: Lepa&Srećna