Netrpeljivost između Kejt Midlton i Megan Markl je dugo bila obavijena velom tajne. U prvim danima boravka u Londonu, žena princa Harija je bila lepo prihvaćena i delovalo je da se fino slaže i sa Kejt.

Njih dve su tada viđene zajedno na Vimbldonu, a pričalo se kako će prinčevi sa ženama biti "velika četvorka" i osigurati srećnu budućnost monarhije. Međutim, ubrzo se sve promenilo.

Fotografije kraljevske porodice su pokazivale da govor tela dveju jetrva nije više tako srdačan kakav je bio. Mediji su nagađali šta bi mogao biti uzrok, a onda je Hari u svojoj knjizi "Rezerva" otkrio ključne detalje.

Meganino ponašanje nije bilo prihvatljivo za Kejt i Vilijama. Ona je vrlo direktno komentarisala "hormonalne promene" kod Kejt koja se bila porodila sa trećim detetom, što je Vilijam prebacio Hariju. Smatrali su nedoličnim i to što je Megan dočekala budućeg kralja na večeri bosonoga, u pocepanim farmerkama, pri prvoj poseti njihovom domu. Nastao je sukob među braćom, a Kejt se vidno distancirala. 

princeza sarlot 0404330539-min.jpg
Profimedia 

Drugi konflikt se razbuktao pred svadbu, a povod je bila haljinica princeze Šarlot za koju su bili zaduženi krojači u službi Megan Markl. Sada je otkriven još jedan detalj zbog kojeg je Kejt postala još više ogorčena.

Reč je porodičnom odlasku u Škotsku, gde je kraljica Elizabeta preminula u septembru prošle godine. Kralj Čarls je hteo da izbegne mogućnost da krene i Megan Markl, ali nije želeo da to direktno saopšti Hariju.

megan markl kejt midlton vilijam i hari 0721634049-min.jpg
Profimedia 

Zato je lično zamolio Kejt da ostane u Londonu, kako ne bi bilo očigledno da je Megan isključena. "Kralj je saopštio da su samo kraljičina deca i unuci pozvani u Škotsku", piše kraljevski biograf Robert Džobson, a prenose britanski mediji. "To je samo doprinelo da Kejtina ogorčenost bude sve veća."

Podsetimo, sada su i Hari i Megan pozvani i na krunisanje kralja Čarlsa, ali će doći samo princ. Za Megan je rečeno da ostaje kod kuće, u Kaliforniji, sa decom. Poslednji njen boravak je bio povodom sahrane kraljice Elizabete, a kako je tada izgledala, pogledajte u galeriji slika.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Profimedia Žena princa Harija neće doći na krunisanje.

Tekst: Lepa&Srećna