Milica Milša naporno radi i snima jedan projekat za drugim, ali uskoro će morati da napravi pauzu u poslu, kako bi rešila zdravstveni problem koji je već dugo muči.

Reč je o povredi meniskusa, koji je slomila prošle godine na jednom snimanju, a, kako je sada otkrila, uskoro je očekuje operacija.

"Vučem velike posledice iz pozorišta, a na snimanju sam prošle godine čak slomila i meniskus. Imam strašnih problema sa zglobovima, sa hrskavicom, tačnije. Trebalo bi uskoro da idem na jednu intervenciju", rekla je Milica za "Story", te istakla da se nada da povreda nije suviše ozbiljna i da će sve proći u najboljem redu.

Milica Milša o teškim životnim momentima
ATA / Antonio Ahel 

Meniskusi predstavljaju hrskavičave strukture koje se nalaze u zglobu kolena između zglobnih površina kosti natkolenice i potkolenice.

Milica, inače, trenutno snima novu seriju "Zakopane tajne", koja je nedavno počela da se prikazuje, a ona i njen suprug, scenarista Žarko Jokanović, otpočeli su ovaj projekat nakon što su zbog nesuglasica sa producentima napustili seriju "Igra sudbine".

"Ne postoji nikakav medijski trik. I za Milicu i za mene to je završena priča. Tome je došao kraj i na sve je stavljena tačka. Konkretno, nisam pristao da izbacim iz serije trideset glumaca, a nisam se ni slagao sa namerom da se snimaju dve, tri epizode dnevno, jer to urušava svaki kvalitet. Istovremeno, nijednog trenutka nisam pristao na zahteve da od 'Igre sudbine' napravim njenu suprotnost - seriju koja ide u triler, kriminal i neki oblik mračnjaštva", objasnio je Jokanović jednom prilikom za magazin "Hello".

Još fotografija Milice Milše pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Milica Milša i Žarko Jokanović u braku su 22 godine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna