Dragana Dabović ostala je bez majke 2018. godine, a tri godine kasnije doživela još jednu veliku tugu. Njen otac, za koga je bila jako vezana, iznenada je preminuo, i to tek što je rodila sina Nou.

"Najbolji nas tajo, stubu naše familije, najbolji đede međede, putuj s anđelima...lagano, mirno i postojano kako si i živeo... Vole te tvoje 3 i 7 malih pačića, do kraja", napisala je slomljena od bola lepa glumica, i dodala:

"I čuvaj je...njoj si najpotrebniji...i ona tebi", napisala je glumica koja je u znak sećanja na oca uradila tetovažu.

 "O nježnostima. Tati”, kratko je poručila uz fotografiju na kojoj je pokazala tetovažu.

 Dragana je utehu nakon gubitka roditelja pronašla uz svoju porodicu, supruga Milana, ćerku Bjanku i sina.

"Uglavnom sam usmerena na Bjanku i Nou i njihove potrebe, pa mi to ne dozvoljava da mnogo razmišljam o jednom od najtežih perioda u životu. Oni ničega nisu svesni, trebaju im ljubav, toplina i mamin mir u duši, jer samo tako i oni mogu da budu srećni. Kad se dan umiri, a ja ostanem sama sa sobom, teško je, mnogo teško... Sigurna sam da neće proći još dugo, dugo. Izgubila sam jake temelje, a dalje idem kako znam i umem, uz mog Milana, Bjanku i Nou. Oni pune te ogromne rupe u mom životu koje su ostale posle gubitka mame i tate", rekla je za "Hello!" nedavno glumica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna