Mlada pevačica Džejla Ramović proslavila se učešćem i pobedom u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a iako je na sceni i u javnosti uvek nasmejana i dobro raspoložena, sada je priznala da je i te kako imala teških trenutaka za koje nije znao niko osim njenih najbližih. 

"Koliko god da je teško i zna da bude iscrpljujuće i onako previše u datom trenutku, samo hrabrost je bitna. Sami sebe podižemo, ja ne dam sebi da me problemi savladaju", počela je Džejla u jednoj podkast emisiji, pa priznala da je prolila mnogo suza. 

"Iks problema sam imala, i padova i uspona, i tolikih uspona da ne mogu sa njima da se nosim, pa ne znam šta ću od sebe. Padova tolikih da plačem po tri dana u kući, svašta se dešavalo, ali kada izađem pred javnost u mojim očima je to hrabrost", objasnila je ona. 

Pored pevanja, Džejla se posvetila i obrazovanju, te je upisala studije ekonomije u Barseloni. Nije zapostavila karijeru, ali ni prijatelje i porodicu, pa je pronašla način da izbalansira život na dve adrese. 

"S obzirom na to da je već prošlo godinu i po dana otkada sam otišla, više mi ne pada toliko teško odvojenost od porodice. Naravno, uvek mi nedostaju, ali mi smo to naprosto prihvatili. Španski učim još uvek, a sporazumevam se na engleskom jeziku. On mi je za sada primaran, a pošto je Barselona turistički grad, to nije ništa čudno", rekla je pevačica nedavno za "Grand Online".

Još fotografija Džejle Ramović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / dzejlaramovic Savršen modni stil!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna