Ana Nikolić je 2020. godine za četiri meseca smršala 35 kilograma, i sa 93 kg spala na 58. Njen bivši muž, reper Stefan Đurić Rasta od kog se razvela 2018. godine, ju je u tim trenucima, kako pevačica tvrdi, ponižavao, zbog čega je bila očajna.

"Bes i inat prema Rasti su me naterali da smršam! Rekao mi je da mogu da nastupam samo u marketu, jer izgledam kao kasirka. Zbog toga sam u jednoj emisiji pozdravljala kasirke, protiv kojih nemam ništa. Govorio mi je: 'Vidi na šta ličiš!' Ženi koja mu je rodila dete! Umesto da mi bude podrška. Gazio me je, pa je još hteo i da me 'utaba'. E pa ne može!", rekla je Ana u emisiji kod Snežane Dakić na "Hype" TV.

Ana Nikolić o višku kilograma i Rastinim komentarima
Youtube/Printscreen/Kontrashow 

Pevačica i njen bivši muž 2017. godine dobili su ćerku Taru, a Ana je sada otkrila da su joj lekari prethodno govorili da neće moći da ostane u drugom stanju prirodnim putem.

"Naše dete je željeno i voljeno. Kada smo bili na medenom mesecu u Meksiku, rekla sam mu: 'Vidi dečko, ako do decembra ne ostanem trudna, idem na vantelesnu oplodnju!' To je bilo u septembru, a u novembru sam ostala u drugom stanju. Govorili su mi da nema šanse da prirodnim putem zatrudnim, jer sam u tom momentu imala 36 godina. Ali uspela sam da pobedim medicinu!", ispričala je ona.

Pevačica se osvrnula i na to kakav sada ima odnos sa Rastom, te navela da smatra da on nije osoba za brak i život udvoje.

"Nas dvoje posle svega više ne možemo da budemo ljubavni par. Doživljavam ga kao daljeg rođaka sa sela. Možemo da budemo brat i sestra, ali muž i žena nikako! Dobar je kao prijatelj, otac, saradnik... Ima super energiju i hiperinteligentan je. Ali nije bio dobar muž", zaključila je Nikolićeva.

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta su, dok su bili u ljubavi, krstili naslednicu, a te fotografije možete pogledati u galeriji ispod.

LepaiSrecna Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta krstili su ćerku Taru i napravili veliko slavlje, a evo kako je proslava izgledala i ko su bili poznati gosti!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna