Slavko Beleslin nakon nešto više od tri godine veze stavio je prsten na ruku svoje devojke Milijane Radević. Ponosni voditelj se veridbom pohvalio na društvenim mrežama, a uz fotografiju vereničkog prstena na Milijaninoj ruci napisao je "Ona hoće".

Popularno TV lice i atraktivna plavuša već neko vreme žive na istoj adresi, a prve varnice planule su još pre više od jedne decenije, kada je Milijana, koja je takođe iz novinarske profesije, poslata da uradi intervju sa Slavkom.

Slavko Beleslin verio Milijanu
Instagram / slavkobeleslin 

"Varnice koje su bljesnule tokom jednog intervjua pre više od 10 godina preživele su sve to vreme neugašene i ispostavilo se da je naš Amor bila urednica koja ju je jednog prolećnog dana poslala da uradimo intervju. Nekada sasvim obični dani i sasvim obične odluke menjaju sudbine. Ni danas ne znam čija je to odluka bila, ali iskreno uživamo u njenim plodovima svakoga dana", rekao je voditelj svojevremeno za "Blic".

Milijana je jednom prilikom istakla da ju je voditelj osvojio spontanošću i šarmom.

Slavko Beleslin i Milijana Radević
ATA / Antonio Ahel 

"Od početka su mi prijali njegova neposrednost, nenametljiva priroda, vedar duh i šarm koga on, bar tako izgleda, nije u potpunosti svestan. Slavko je, s jedne strane, zreo muškarac, dubokog glasa, elokventan, a, s druge, dečak koji se raduje svemu što život donosi, svakom novom danu, izlasku sunca, jutarnjoj vožnji biciklom… Budući da ga uglavnom vezuju za informativne emisije uz koje ide ozbiljnost, nije malo ljudi koji misle da je takav i privatno", rekla je ona u jednom od retkih intervjua.

Slavku Beleslinu ovo će biti drugi brak, dok se prethodni, sa bivšom suprugom Ivom Šiđanin, završio veoma turbulentno. Ona ga je, naime, tužila, jer je nije potpisao kao koautora emisije "Šta bi posle? (Flešbek)", za koju tvrdi da su je zajedno pripremali pet godina.

Iva je jednom prilikom izjavila da "njihov razvod nije bio lep kao što je predstavljeno u medijima", a onda je, kada je suđenje počelo, obrazložila ovu izjavu.

"Recimo da sam bila obmanjivana čitavih deset godina i to su neke stvari preko kojih se ne prelazi. Posle svega toga ne možete s nekim ostati u dobrim odnosima, a ne prijateljskim. Celu tu priču oko njega i našeg braka definisala bih tom rečenicom. To nije čovek s kojim jedna žena može da ostane u braku, a kad je reč o ovom projektu, na kom smo zajedno radili pet godina, nisam mogla da očekujem da on moj rad ne priznaje. To je sada jedino za šta se ja borim", rekla je tada Slavkova bivša supruga za "Kurir".

Iva i Slavko su se, podsetimo, razveli 2018. godine, nakon šest godina braka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna