Hiba Abuk i Ašraf Hakimi nikada dosad nisu ispričali u javnosti kako su se upoznali. Verovatno to neće ni učiniti, jer uspešno odbijaju sva pitanja novinara na tu temu.

Ona ima 35 godina i poznata je glumica, špansko-tuniskog porekla, a ostvarila je zavidnu televizijsku karijeru. Lepoticu prati više od milion fanova na Instagramu. Hakimi je slavni fudbaler, ima 23 godine, rođen je u Španiji, odlučio je da igra za reprezentaciju Maroka, a stalno je angažovan u klubu Pari Sen-Žermen. Njega prati više od 12 miliona obožavalaca. Sada su oboje u Kataru, na Svetskom prvenstvu u fudbalu.

Ovaj par maksimalno štiti svoju privatnost, ali ih svetla i kamere prate ovih dana kud god da krenu. Hiba razvija svoju karijeru u Parizu, a poznato je samo da su se ona i Hakimi tu sreli pre četiri godine.

Hiba Abuk 0691376902-min.jpg
Profimedia 

Kad Hakimija pitate - kako ste se upoznali, on se blago zacrveni i počne priču o "uzajamnom poštovanju" zbog "aktivnosti kojima doprinose ugledu njihove kulture".

Sigurno je da u toj ljubavi ima i mnogo više strasti, jer su jedno drugo pratili u stopu. Po upoznavanju, usledilo je "šetkanje" po Evropi, da bi se glumica konačno preselila u Nemačku gde je fudbaler igrao, samo da bi bila kraj njega.

"Bilo mi je jako teško da napustim Pariz", kaže Hiba. "Ali na sve sam bila spremna radi ljubavi. I znala sam, nekako, da ćemo se tu i vratiti."

Lepotica je rodila dva sina, ali i dalje radi na svojoj karijeri. Vraća se na veliko platno sledeće godine i našla je balans između svojih privatnih i profesionalnih obaveza.

Hiba Abuk 0681055091-min.jpg
Profimedia 

"Kad god mogu, vodim bar mlađeg sina sa sobom, jer je stariji krenuo u školu", priča Hakimijeva supruga. "Uvek sam, pre svega, majka - i kad radim i kad snimam. I uvek volim da provedem bar noć pod istim krovom sa svojom decom."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna