Karijera Emine Jahović mogla je lako da krene drugim tokom kad je serija "Polje lala" počela da stiče popularnost. Ovo tursko ostvarenje, snimano od 2010. do 2014. godine, pružilo je priliku pevačici da pokaže i svoj glumački talenat.

Mnogi su ocenili kako se ona pred kamerama veoma lepo snašla, ali su neki i zamerali što joj je glas bio sinhronizovan. Emina je za to imala posebno objašnjenje.

"Ni posle tri godine učenja, turski jezik ne govorim savršeno", kazala je tada Jahovićka. "Na snimanju, naravno, izgovaram svoj tekst, ali kasnije u studiju profesionalna glumica preko mog glasa iznova snima sve moje rečenice, a gledaoci umesto mog čuju njen glas.

Možda ne znate, ali i Berguzar Korel, koja glumi Šeherezadu, ima sinhronizovan glas, iako je Turkinja", kazala je Emina. Kratak snimak Eminine glume je trenutno glavna tema na društvenim medijima.

Ona je tumačila glavnu žensku ulogu - devojku Lale Taškiran Ilgaz, a u zapletu učestvuju dve porodice koje su u večnom konfliktu.

Emina je svojevremeno ispričala da su Turci negodovali što je upravo ona dobila glavnu ulogu u seriji, a ne neka tamošnja glumica. Honorar je, kako se pisao, bio izuzetno veliki, ali Emina je tvrdila da je jedini motiv za njeno učešće bio scenario koji joj se dopao na prvo čitanje.

emina jahovic mustafa sandal
Instagram / yaemina, Youtube / Ucankus TV 

Ipak, ritam snimanja i broj obaveza je bio tako veliki da je morala da prekine ovu saradnju. Muzička karijera je ipak ostala njen glavni pravac za koji se nadala da će joj datu i dovoljno vremena za porodicu. U braku sa Mustafom Sandalom je rodila dva sina, ali je usledio razvod. Sandal se oženio po drugi put i svadba je trajala nekoliko dana, a fotografije pogledajte u galeriji!

Instagram / melissutsurup Verenica Mustafe Sandala, Melis Sutsurup je 19 godina mlađa od njega.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna