U svetu poznatih dama niko ne voli cipele s vrtoglavo visokom potpeticom više od Sofije Vergare. Kolumbijska lepotica štikle od 12 centimetara nosi i kada ide u prodavnicu, a kombinuje ih uz sve, farmerke, odela, haljine... Otako je počela da gradi svoju karijeru devedesetih godina cipele sa štiklom su neizostavan deo njenog svakog stajlinga: nosila je ih na premijerama, u večernjim izlascima, a sudeći po paparaco fotgrafijama od njih se nije odvajala ni u šetnji.

Međutim, glumica je rešila da promeni stil, pa je svoje omiljene cipele zamenila čizmama sa predimenzioniranim đonom. Glumica je crne sportske pantalone i jednostavnu majicu uklopila sa ovim čizmama koje definitvno jesu trendi, ali za njih do sada u Sofijom garderoberu nije bilo mesta.

Glumica je nedavno govorila o starenju i o tome kako je prihvatila da su joj neophodne naočare za vid.

"Već u 41. ili 42. godini sam primetila da sve starije vidim. Ipak, odbijala sam da nosim naočare, stalno sam sebi ponavljala kako ja mogu bez njih. Tako sam sve više mrštila da bolje vidim, a onda mi je sin kazao - `mama, nećeš da nosiš naočare zato što ćeš sa njima izgledati starije. Ali već izgledaš starije kad tako čkiljiš, još odmičeš telefon toliko. Samo ćeš da dobiješ podvaljak spuštajući glavu toliko.` A ja sam mu podviknula `Ma kako smeš to da mi kažeš`", iskreno je ispričala Sofija, koja ipka poslušala sina.

 "Svi ćemo morati da se suočimo sa starenjem, pa i sa slabljenjem vida, kad-tad", kaže glumica. "Zato sam rešila da moje naočare budu pravi modni izbor. Ne volim one male, kakve nose baš stare bakice .Hoću da budu upadljive i da se vide na mom licu", rekla je glumica.

 Pogledajte fotografije Sofije Vergare u galeriji ispod.

Profimedia Sofija Vergara u ravnim čizamama