Glumica Mirjana Karanović tokom rasprave odgurnula je komšinicu S.S. (1940) koja je prilikom pada zadobila teške telesne povrede. Ona je, kako prenose mediji, zadržana na lečenju. Prvo Osnovno javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je Policijskoj stanici Vračar da nakon uzetih izjava dostavi krivičnu prijavu tužilaštvu protiv Mirjane Karanović zbog sumnje da je izvršila krivično delo Teška telesna povreda iz nehata. Povodom ovog incidenta oglasila se i glumica.

"To je bila komšinica moje majke koja je meni došla na vrata i zahtevala da je pošaljem u starački dom, htela ona to ili ne. Ona je rekla da moram. Njen sin je bio sve vreme pored, smirivao je, rekao da idu. Ja sam rekla da nemam šta da razgovaram sa njima. O mojoj majci brinu dve žene koje dolaze pre i posle podne. Ona nije želela da me sluša. One dolaze svaki dan, jer ja ne mogu. Ja nisam u toj situaciji da brinem toliko o njoj. Zatim je počela da govori da je moja majka luda, da će ih sve zapaliti. Moja majka je naime pre nekoliko dana zaboravila da isključi ringlu, nekakav dim se osetio. Od tog dana moja majka više ne uključuje šporet. Ja sam to i rekla toj ženi. Da je moja majka luda, da ja ne znam kako moja majka izgleda, počela je da me cima za majicu i onda je nastala cela frka. Ja sam htela da skinem tu ruku koju je držala. I ona se saplela i pala. To je sticaj okolnosti. Ja to nisam uradila namerno. Bilo je veoma neprijatno i burno", rekla je Mirjana i dodala da je nakon incidenta podigla komšinicu i sačekala Hitnu pomoć.

 "Ništa, ja sam je podigla, sačekala da dođe Hitna pomoć. Njen sin ju je smirivao: 'Nije trebalo to da radiš'. Posle mi se on izvinjavao i rekao da bi ja ipak trebalo da nateram svoju majku da ide u dom i sada mnogi ljudi u zgradi... to je postala čitava zavera... Ta žena je napravila čitavu jednu hajku protiv nje. Ne znam koji je razlog. To je neka paranoja. Ja sam se njoj izvinila rekla da mi je žao, ali da je ona preterala. Moja majka ima 90 godina, pri svesti je i mentalno je sposobna. Izdao mi je neurolog uverenje pre nekoliko meseci. Ne mogu da je proglasim nesposobnom. A ta komšinica mi je rekla da će dovesti doktora koji će proglasiti moju majku ludom i da će morati u dom. Išla je u policiju i socijalno da prijavi moju majku i oni su joj rekli da se time ne bave", rekla je glumica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna/Telegraf