Godinu dana od smrti glumca Marka Živića navršilo se 14. oktobra. Glumac je preminuo u 50. godini od posledica korona virusa a njegov odlazak potresao sve one koji su ga poznavali. Važio je za čoveka koji je svojom energijom mogao svakoga da dotakne. Njegova sestra Nevena najbolje ga je opisala.

"Bila sam ubeđena da će se izvući, čak i kada su ga priključili na respirator. Verovala sam da će, kao mnogo puta do sada, pronaći put da nam se vrati. Mislila sam da on jednostavno ne zna da umre. Slala sam mu poruke, ali odgovor anije bilo. A onda šok neverica, jauk, praznina", rekla je Nevena za Gloriju nakon Markove smrti i istakla da se u crnim danima okupe oni koji su Marku bili važni i bliski da tuguju zajedno.

"Ima crnih dana, ima i crnjih dana. Kada su crni, osamim se, sakrijem se od ljudi bez želje da sklonim tugu ili pobegnem od nje. A kada su crnji dani, okupljamo se moja ćerka Danica, Markova devojka Maja i sestra od tetke i ujaka i pokušavamo da se motivaciono podignemo. Plačemo i smejemo se. Sva sreća pa nam crnji dani ne dolaze svima u isto vreme, što nam omogućava da se međusobno hrabrimo", rekla je Markova sestra.

Glumac je poslednjih deset godina života proveo u ljubavi sa Majom Arsić koju je upoznao u „Pozorištu na Terazijama“, gde je Marko Živić bio stalni član glumačkog ansambla, dok je ona radila kao šminkerka. Ona se nije oglašavala za medije, ali jedna rečenica na njenom Instagram profilu svedoči koliko pati za Markom.

Godišnjica smrti Marka Živića
Instagram/Maja Arsić 

"Sve dane sa tobom volim i one koji ne dolaze", piše u opisu profila Maje Arsić.

Marko je bio četiri godine u braku s voditeljkom Natašom Pavlović, a nije krio da mu je razvod teško pao.

Pogledajte još fotografija prerano preminulog glumca u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Marko Živić preminuo je od posledica korona virusa

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna