Vesna i Predrag Marković čekaju ćerku, a vest o trudnoći obradovala ih je nakon šest godina braka. Voditeljki će ovo biti prvo dete, dok njen suprug iz prvog braka ima sina.

"Ništa nije spremno osim što smo odabrali ime za bebu (smeh). Tata će biti zadužen da, kada dođe na svet, javno saopšti njeno ime. Što se tiče našeg doma, pretumbali smo dosta stvari po stanu, ali kada je mali životni prostor, to je zapravo veći izazov. Treba uskladiti svaki detalj i prilagoditi i bebi i vama, a da, na neki način, ne promenite svoj način života. Predrag i ja upravo to činimo sa puno ljubavi. Ovo je najlepši poklon koji smo oboje mogli da dobijemo s obzirom na to da smo u trenutku kada sam saznala da sam trudna, slavili šestu godišnjicu braka. Meni je ovo prvo dete, dok Predrag ima sina Jakova iz prethodnog braka na koga je veoma ponosan, tako da će sada biti kompletno ispunjen pošto će dobiti i ćerku", rekla je Vesna za "Objektiv".

Voditeljka je tokom čitave trudnoće bila veoma aktivna, a muž ju je, kako priznaje, razmazio i udovoljavao joj je u svemu.

"Nisam standardna trudnica koja sedi kod kuće. Tokom cele trudnoće bila sam izuzetno aktivna i to mi je prijalo. Izazovi su pokretači moje volje, snage i energije i tako je bilo i u trudnoći, iako je bilo situacija kada je trebalo da mirujem, ali uspevala sam da budem pozitivna i nasmejana, što se, verujem, i vidi na meni. Moj suprug zna kako mu je. On me je razmazio. Volim da je sva pažnja usmerena na mene, mada je on sada maksimalno koncentrisan na pisanje romana koji uskoro treba da završi. Ništa mu nije teško, zaista. Dešavalo se da u tri sata ujutru ode da mi kupi ono što mi se u tom trenutku jede. Ipak, slušajući iskustva drugih o trudnoći, smatram da nisam preterano zahtevna, mada on vešto ćuti o tome (smeh)", iskrena je bila buduća mama za pomenuti medij.

Vesna Marković prisetila se zatim najtežeg životnog trenutka, koji pamti i danas, a to je kada je pre dvadeset sedam godina sa porodicom napustila rodno mesto Veliki Gradac i došla u Srbiju.

"'Oluja' je moje najbolnije iskustvo. Deka, stric, baka, dve prabake i ja spakovali smo najosnovnije stvari i traktorom došli u Šabac. Tata je bio na ratištu, dvanaest dana nismo znali ništa o njemu, ni da li je živ. Užasan osećaj. Kada vam neko oduzme kuću, to znači da je neko pokušao da vam oduzme život. Kažu da deca ne pamte do pete godine, ali za mene je 'Oluja' izuzetak koji isključuje pravilo zato što se i te kako sećam kolone, svakog vriska, jauka, pa i majki koje su gubile tek rođenu decu na prikolici, maltretiranja i prihvatnih centara. Otac je odveden u Erdut, tamo su ga tri meseca maltretirali. Nekako je uspeo da pobegne odatle. Kada se vratio kući, bilo nam je teško na početku, nismo imali ništa, jeli smo iz dva tanjira da bismo preživeli. Nikada se toga neću postideti niti ću to zaboraviti", ispričala je Vesna, koju je majka napustila kada je ona imala samo dve godine. 

"Mama je odlučila da od moje druge godine vodi samostalan život. Upoznala sam je sa svojih 19 godina. Želela sam da vidim ženu na koju toliko ličim, koja mi je dala život i takođe podarila dve divne sestre, Milenu i Jelenu, i jako sam joj zahvalna na tome. Oprostila sam joj što me je napustila. Sada u ovom trenutku, kada se spremam za najveću životnu ulogu, sigurno znam koliko je važno oprostiti", ispričala je voditeljka koja je zatim objasnila da su joj, nakon svega što je doživela, najveći oslonac u životu suprug Predrag i baka Milja koja živi u Tamnavi.

"Jedine osobe za koje znam da me nikada u životu neće izdati su moja baka i moj suprug. Sve životne rane koje nosim od detinjstva oni su zalečili. Baka me je od mnogih stvari sačuvala, a Predrag je uspeo da sve to zaleči i da postane moj životni saputnik i volim da kažem da je on zadužen za moju lepotu i za moj osmeh na licu", zaključila je Vesna Marković.

Još fotografija Vesne i Predraga Markovića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/gdja.markovic Vesna i Predrag Marković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna