Kao i većini žena, a pogotovo onima koje se bave javnim poslom, te su izložene brojnim komentarima, ni Tamari Dragić nije bilo svejedno kada je primetila da ima višak kilograma kojeg ne uspeva da se reši.

Pevačica koja se proslavila u takmičenju "Zvezde Granda" priznaje da joj je u početku bilo teško da se suoči sa problemom.

"Nije mi bilo prijatno. Sve vreme dok sam imala višak kilograma kad god bi mi neko rekao da sam se ubucila - ja se malo naljutim", počela je priču Tamara u emisiji "Puls Srbije", pa nastavila:

"Ono što me sad najviše drži da treniram toliko je proces kroz koji sam prošla u proteklom periodu, a koji je trajao godinu i po ili dve. Zbog terapije koju sam primala i zbog hormona dobila sam višak kilograma, zadržavala sam vodu, imala sam mnogo celulita. Bilo mi je teško da to priznam, dok nisam poslala fotografije svom nutricionisti. Tada sam priznala da sam to ja. I polako sam rešavala problem."

Tamara, međutim, priznaje da je ljubav prema hrani bila jača, pa se nije podvrgla drugačijem režimu ishrane, već je počela redovno da trenira.

"Kada sam sredila hormone, kada sam prestala da pijem tu terapiju koju sam primala, nekako je krenulo sve da se vraća na svoje, ali nedovoljno brzo. Ja volim da jedem i za mene je teretana jedino rešenje", rekla je pevačica u pomenutoj emisiji.

U početku joj je bilo teško da pronađe motivaciju, ali kad je shvatila koliko se dobro oseća posle uspešnog treninga, više nije imala taj problem.

"Mislim da je nemoguće dobro izgledati, a ne raditi ništa po tom pitanju. Nekad mi se čini da što se više trudim, da mi gore ide. Nekad sebi dopustim neki "slatki greh", ali sam onda i motivisanija da više treniram. I kad mi bude teško da ustanem iz kreveta i kada sam umorna, ja se setim tog osećaja koji imate posle treninga i odmah idem u teretanu", zaključila je Tamara.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna