Otkako je objavljeno da je Anastasija Ražnatović u vezi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom, svi se utrkuju da saznaju što više informacija o njenom novom izabraniku, ali i njegovoj porodici. Cecina ćerka je umnogome znatiželjnicima olakšala posao, gotovo svakodnevno objavljuje fotografije sa porodicom svog dečka i sasvim je jasno da su je odlično prihvatili.

To što se Taša dobro slaže sa sestrom svog dečka je mnogima potpuno logično, ali to što izlazi sa njegovom majkom je pravo iznenađenje.

Međutim, samo na prvi pogled. Nemanjina majka Olivera je moderna, savremena, pa ne čudi što je spremna da sa devojkom svog sina ode u šetnju, ali i izađe u noćni klub.

Anastasija se Gudeljovom sestrom i majkom instagram/raznatovicanastasija

Ova dama je pravi stub porodice Gudelj. Nemanjin otac Nebojša takođe je fudbaler. Karijeru je počeo u Bosni, odakle je prešao u Partizan, a igrao je i za španske klubove Logrones i Leganes. Igračku karijeru je završio 2006. u Sparti, ali je ostao u fudbalu – u kineskom klubu Hubei Istar preuzeo je mesto tehničkog direktora na kome je i danas. Kako je svojevremeno ispričao, njegova supruga je gotovo sama na pravi put izvela troje dece, Nemanju, Dragišu i Vanju, jer je on bio posvećen karijeri.

Olivera uživa da provodi vreme sa svojom porodicom, suprugom i decom, a zajedničke fotografije često objavljuje na društvenim mrežama. Za sina Nemanju je, čini se, posebno vezana. 

Majka Nemanje Gudelja
Instagram/Olivera Gudelj 


Ceca još nije upoznala novog zeta, susret je planiran kada Gudelj završi fudbalsku sezonu, ali čini se da će se sa prijom odlično slagati.

Majka Nemanje Gudelja
Instagram/Olivera Gudelj 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna