Miodrag Dragičević i Olivera Bacić postali su roditelji - mlada glumica donela je na svet devojčicu.

Glumački par navodno se upoznao tokom snimanja serije "Žigosani u reketu", gde je Miodrag tumačio ulogu košarkaša Luke Tomanovića, a Olivera novinarke Tatjane. Malo je trebalo da shvate da ih osim glume privlače i ljubav prema prirodi i životinjama.

Olja je već bila u osmom mesecu kad su njih dvoje stali na "ludi kamen". Venčanje je bilo veselo, a naročito su se ludo zabavljale sestre Tamara i Marija Dragičević.

Svojoj supruzi, Miša je posvetio dirljivu poruku na Instagramu:

Hej Oljka, ovo pišem nama:
Da budemo snažni, da sve što nije lepo na šta naidjemo kroz život preskočimo (prvo ti na moje krke) pa ja svoj odraz koji je ostao od basketa, da sve negativno što pokuša da se zakači na naše pozitivno samo sklizne i ostane za nama, i da se tome smejemo, da čuvamo jedno drugo kao što smo i do sad, budemo podrška jedno drugom, budemo saputnici koji putuju kroz život sa samopouzdanjem, srećni , zadovoljni, nasmejani, vedrog duha, misli, da se volimo i guramo jedno drugo napred kad god je to potrebno. Ništa nije jače od nas samih.

Hej Oljka. Od danas smo još jači tim. Tim koji pobedjuje, a i ako dodje nekad do poteškoća, zajedničkim dogovorom tražimo tajmaut i napravimo strategiju koja je dobitna kombinacija. Volim te beskrajno. I kao što kaže Gile. Idemo dalje.

Izvor: Lepa&Srećna / Blic