Svi obožavaoci popularnog para bili su zbunjeni kad se Amal Kluni nedavno pojavila na proslavi godišnjice doterana od glave do pete, a njen suprug u krajnje ležernoj odevnoj kombinaciji!

Slavni glumac inače sebi ne dopušta takve greške, a naročito otkad pored sebe ima živu legendu mode.

Nije prošlo mnogo, a Džordž Kluni se iskupio!

Atraktivni par, inače ponosni roditelji blizanaca Aleksandera i Ele, posetili su čuveni njujorški Frikov muzej, za šta su se posebno doterali. Čuvena advokatica izgledala je (standardno) spektakularno u kompletu koji potpisuje Zak Pozen, a koji se sastoji od uske suknje koja doseže do visine kolena i topa smaragdnozelene boje.

Amal je odlučila da modni detalji budu u kontrastu s ovim autfitom, pa je ponela pismo-tašnu u bež boji i elegantne salonke identične nijanse.

Džordž je, za razliku od prošlog svečanijeg izlaska, ovog puta briljirao: opredelio se za tamnije tonove: ugalj-sivo odelo s blago strukiranim blejzerom, svečanu crnu košulju i crne cipele i kaiš ― dostojno jedne modne kraljice Amal.

Izvor: Glossy

LepaiSrecna Amal Kluni blista u novoj modnoj boji za jesen 2019. godine, ali ovog puta je i Džordž Kluni odabrao vrlo elegantnu kombinaciju!