Seka Aleksić je u junu 2019. godine otkrila da je u drugom stanju, a sada je obradovala obožavatelje i otkrila i pol deteta, piše Lepa & Srećna.

Pevačica već ima sina Jakova, a na snimku, koji je oduševio njene obožavatelje na Instagramu, ona je saznala da čeka još jednog dečaka.

Naime, Seka Aleksić je odlučila da na jedan sasvim drugačiji način sazna kog pola je njeno dete. Ona je za dan otkrivanja pola odabrala rođendan njenog muža Veljka. Trudna pevačica se odlučila za zabavan poklon u kojem su spakovani baloni u boji bebinog pola (po nepisanom pravilu plava je simbolična boja za dečake, a ružičasta za devojčice). Seka je dala osobi od poverenja da pročita pol deteta i da tajno spakuje balone u kutiju, da bi otkrivanje pola i za nju bilo iznenađenje.

View this post on Instagram

A post shared by Seka Aleksić (@seka_aleksic) on

PageBreak

Tako su Veljko i Seka podelili snimak na Instagramu na kome otvaraju ogromnu kutiju iz koje izlaze baloni u plavoj boji. Na taj način su i njih dvoje, kao i maleni Jakov otkrili kog će pola biti prinova. A radost i iznenađenje na njihovim licima je neprocenjiva.

Trudna pevačica je otkrila pratiocima da će sinu dati ime Isak.

View this post on Instagram

A post shared by Seka Aleksić (@seka_aleksic) on

Izvor: Lepa & Srećna