Elizabet Harli, glumica, manekenka i glavno lice brojnih reklamnih kampanja za kupaće kostime dokazala je novom fotografijom da mladost može biti večna, piše Lepa & Srećna.

Ova engleska lepotica proslavila je 54. rođendan serijom fotografija od kojih je slika u belom bikiniju oborila sve s nogu.

Naravno, broj 1 je slavljenički "bikini selfi" kojim se Liz zahvalila armiji od preko milion fanova, ali više lajkova je dobilo zvanično otvaranje "bikini sezone" kojim je ova manekenka proslavila lepo vreme.

View this post on Instagram

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

"Šta god da radiš, nastavi samo tako."

"Ti prosto uopšte ne stariš."

PageBreak

"Srećan rođendan, lepotice, ti ne stariš, ti samo postaješ sve bolja" - samo su neki od komentara koje je su obožavaoci ostavili na njenom profilu.

View this post on Instagram

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Pa, kako to Liz uspeva da izgleda fantastično u 54. godini? Činjenica je da je s godinama uspevala da vrlo vešto prilagođava svoj izgled modnim trendovima, ali da pritom očuva svoj prirodan izgled što možete videti i u GALERIJI SLIKA.

Jedan od odgovora se sigurno krije u njenim jutarnjim navikama. A među njima je i zdrava ishrana koja počinje svakog jutra na isti način - u 7.30 ona pije dve čaše tople vode, a zatim jednu bananu s medom i grčkim jogurtom.

Mi ćemo probati već sutra ujutru, a vi?

Izvor: Lepa & Srećna

LepaiSrecna Liz Harli je upravo napunila 54 godine a izgleda kao devojčica! Evo u čemu je njena tajna i kakvim doručkom počinje njen dan!