Naša popularna TV voditeljka Jovana Joksimović već je više puta pokazala da hrabro bira svoje modne kombinacije, piše Lepa & Srećna.

Čipkane haljine i odvažne čizme sa desenom iz crtanih filmova i block-color haljine koje su hejteri na Tviteru poredili sa saobraćajnim znakovima samo su neki od njenih odvažnih modnih izleta.

View this post on Instagram

A post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) on

Ipak, najnovija kombinacija dokazuje da mlada i lepa žena zaista može sve, pa je tako dugonoga TV lepotica zapalila Instagram kratkim šorts-kombinezonom uz neobičan izbor čarapa i cipela.

Za početak, istaknuta ramena uz bogato nabrane puf-rukave zaista bi malo koja dama mogla da obuče - za to je neophodno da imate vrlo vitak vrat i nežno građena ramena i ruke.

PageBreak

Nabori koji se nastavljaju preko biste uvećali bi svaki gram viška koji eventualno imate, a sav taj materijal skupljen u struku zaista bi svakog učinio punijim osim ako imate vrhunsku liniju.

Šorts je vrlo kratak, tako da će biti teško nositi ga na leto bez čarapa. Zato je Jovana ovom prolećnom izdanju dala nezaboravan šmek - odlučila se  - ni manje ni više - za crne čarape sa belim tufnama i bele salonke s visokom potpeticom!

Uz njen savršen osmeh koji Srbija dobro poznaje i neobavezne talase u kosi, zgodna supruga slavnog pevača Željka Joksimovića samo ubira komplimente!

View this post on Instagram

A post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) on

Izvor: Lepa & Srećna