Kako javljaju turski mediji, zvezda serije "Istanbulska nevesta" Asli Enver konačno se verila s muzičarem Muratom Bozom. Objavljene su fotografije na koji se vidi da Asli i Murat nose vereničko prstenje.

Put do vereništva za Asli nije bio lagan. Asli i Murat su se upoznali i zaljubili na snimanju filma "Brate moj", 2016. godine, i to godinu nakon što se glumica razvela od manekena Birkana Sokulua. Tada, razočarana u bivšeg muža, izjavljivala je da više ne veruje u ljubav.

Mišljenje je promenila kada je upoznala Murata. Nikada nije krila koliko je zaljubljena, često izjavljujući da je Murat onaj pravi i da sebe u budućnosti vidi kao majku njihove dece.

View this post on Instagram

A post shared by Aslı Murat Boz (@aslimuratb) on

Međutim, Murat ju je prošlog leta ostavio pod izgovorom da nije spreman za brak, promenio je broj telefona i otišao Majami. Nakon njegovog odlaska, glumica se odselila iz zajedničkog stana u Istanbulu, a ljubavne rane pokušala je da izleči poslom.

Na sledećoj strani pročitajte kakvi još problemi prate lepu glumicu!

PageBreak

Ipak, početkom januara par se pomirio, a navodno ju je muzičar molio da mu oprosti. Sada se šuška da je glumica zapravo prihvatila pomirenje s Muratom pod uslovom da se venčaju.

Par je nakon pomirenja odlučio da ne priča u javnosti o svom odnosu, pa tako ni vest o veridbi nisu potvrdili, ali ni demantovali.

- Sve u ljubavi je o ljubavi. Lepo je voleti i biti voljen. Samo ljubav je reč koja greje. Kako bismo zaštitili naš odnos, odlučili smo da o njemu ne govorimo. Ali, to mogu reći: da se ne volimo mnogo, ne bismo bili zajedno – kazao je Murat.

View this post on Instagram

A post shared by Aslı Murat Boz (@aslimuratb) on

Iako je pomirenje s Muratom unelo radost u njen život, ona se ponovo našla u neprijatnoj situaciji. Sve napore da se pomire, uložila je i Muratova majka Nadret, ali situacija se ubrzo promenila. Navodno je bila tužna kad su raskinuli, ali im sada radi iza leđa.

Takođe, Asli se našla u nebranom grožđu i kada je njena kućna pomoćnica odlučila da je tuži za mobing i neisplaćenu platu. Ali, njih to očigledno nije pokolebalo.

Da glumici stvari ne idu na ruku, pokazuje i pismo koje je dobila, a u kojem je aktivisti mole da ne dolazi u Izrael zbog njenih političkih stavova.

View this post on Instagram

A post shared by Asli Enver (@aslienver) on

Izvor: Azra.ba