Sin Melanije Tramp i predsednika SAD Donalda Trampa, Baron Tramp je 20. marta 2019. godine napunio 13 godina, piše Lepa & Srećna.

Melanija Tramp je poželela svom sinu srećan rođendan na društvenim mrežama, međutim ovaj rođendan je poseban zbog jedne stvari. Baron je napunio 13 godina i zvanično je postao tinejdžer.

Prva dama SAD je postavila sliku balona u broju 13 na Instagramu uz opis "Srećan rođendan BWT". BWT su Baronovi inicijali, a njegovo puno ime je Baron Vilijam Tramp.

View this post on Instagram

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus) on

Na sledećoj strani pogledajte kako sada izgleda Baron!

PageBreak

Mnogima je bilo teško da poveruju da je Donaldov i Melanijin sin postao adolescent. Najmlađi Trampov sin, od petoro njegove dece, je postao poznat širom sveta kada je njegov tata postao predsednik SAD.

Od malena Melanijin i Donaldov sin je privlačio pažnju jer se oblačio poput oca i izgledom je podsećao na malog Donalda. Melanija ništa nije prepuštala slučaju i malenog Barona je oblačila u elegantna odela i polo majice. Najmlađi predsednikov sin se oduvek modno isticao zahvaljujući Melaniji koja je poznata po svom istančanom ukusu.

Na sledećoj strani pogledajte još Baronovih slika i pročitajte zašto su svi šokirani!

PageBreak

Kada je Donald postao predsednik Amerike Baron je imao 10 godina i sada su svi šokirani koliko je dečak porastao za vreme Donaldove karijere kao predsednika. 

Vreme brzo leti i sigurni smo da je Melanija kao i svaka majka ponosna što je njen sin više nije dete.

Izvor: Lepa & Srećna