Popularna srpska pevačica Ana Nikolić otkriva novitet u svom garderoberu - za proleće / leto 2019. godine odabrala je sandale u boji koja će dominirati sezonom, piše Lepa & Srećna.

Ljubičastobordo nijansa koja podseća na zrelo, crno vino apsolutni je hit, pa će mnoge dame ove sezone sigurno imati bar jedan detalj u ovoj boji.

Izuzetno moćan ton već su "prošetale" i glavne svetske blogerke na nedeljama mode koje su upravo održane u Parizu i Milanu, a primećena je čak i u monohromatskoj varijanti - dakle "bordo" od glave do pete.

Ipak, mama male Tare, koja na Instagramu često podeli sa svojim obožavaocima poneki novi detalj iz garderobera ili cipelarnika, odlučila se za samo jedan ali upadljiv komad!

Visoka platforma i vrtoglava štikla zaštitni su znak modne kuće "Casadei" a nema sumnje da takve sandale vizuelno izdužuju noge i čine čitavu figuru vitkijom.

View this post on Instagram

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on

Međutim, Ana je napravila još jedan modni eksperiment.

PageBreak

Osim fotografije bose noge u modernim sandalama, žena poznatog repera Stefana Đurića Raste (najavljen je razvod, ali se čeka potpisivanje dokumenata), objavila je i sliku sandale sa čarapama.

Zaista, provokativna kombinacija - animal print - takođe, veoma moderan, u sandali od "antilop" kože, na pozadini sličnog "leopard" desena.

Obožavaoci su započeli pravi mali "rat" komentarima, jer jedni hvale a drugi napadaju ovakav izbor.

Šta vi kažete?

View this post on Instagram

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on

Izvor: Lepa & Srećna