Dragana Džajić i Miloš Ivanović sudbonosno „da“ izgovoriće na omiljenom svetom mestu, u Hramu Svetog Save nakon čega će prirediti glamurozno slavlje u jednom beogradskom hotelu, piše Kurir.

Legenda srpskog fudbala Dragan Džajić i teniserka Ana Ivanović ove godine se nimalo neće štedeti jer imaju veliki razlog za sreću i veselje. Kako Kurir ekskluzivno saznaje, ćerka počasnog direktora FK Crvena zvezda Dragana Džajić i teniserkin rođeni brat Miloš Ivanović zakazali su venčanje za 25. maj.

Budući supružnici sudbonosno „da“ izgovoriće u Hramu Svetog Save na Vračaru, a potom će biti upriličeno svadbeno veselje u jednom beogradskom hotelu, gde će biti održano i građansko venčanje.

- Dragana i Miloš jesenas su se verili, a nedavno su se odlučili za datum venčanja. Želeli su da se sveti čin obavi u njihovom omiljenom hramu koji redovno posećuju. Oni nisu imali nameru da žure s brakom, ali oboje smatraju da se dovoljno dobro poznaju i da je ova godina pun pogodak da započnu zajednički život, a kasnije i proširenje porodice. Vole se, poštuju i spremni su da učine veliki životni korak - otkriva naš izvor i dodaje da su se porodice Džajić i Ivanović oduševile saznanjem o venčanju.

- Branka i Dragan su zaplakali od radosti. Raduju se Draganinoj sreći i tu su da je podrže u svemu. S druge strane, Miloševi roditelji takođe su presrećni, pogotovo jer poznaju Džajinu ćerku i veoma im se dopada. Ana i njen suprug Bastijan Švajnštajger će sa sinom doputovati u Beograd nekoliko dana pred svadbu, a poznato je da su teniserka i njen brat veoma bliski.

View this post on Instagram

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Dupla svadba u porodici Džajić

PageBreak

Oni neće praviti veliko veselje, već će prisustvovati samo članovi najuže familije i najbolji prijatelji, ali svakako će se mladenci potruditi da sve izgleda glamurozno i na nivou, kao što su navikli - završava naš izvor.

Podsetimo, Dragana i Miloš upoznali su se preko zajedničkog prijatelja. Brzo su nakon toga uplovili u vezu koja od prvog dana odlično funkcioniše.

- Bila je to ljubav na prvi pogled! Oboje su već neko vreme bili sami, a on je pre toga raskinuo dugu vezu. Njih dvoje imaju dosta zajedničkih poznanika u Beogradu, tako da je bilo samo pitanje vremena kada će se upoznati. Čim se to dogodilo, rodile su se međusobne simpatije. Nakon što su popričali, Miloš je pozvao Draganu da izađu kako bi se malo bolje upoznali i tako je sve počelo - rekao je svojevremeno Milošev prijatelj za Kurir.

Starija ćerka Dragana Džajića Sanja Džajić na leto će se venčati sa svojim vanbračnim suprugom Vladimirom Vranješom, s kojim je dobila dete. Za razliku od sestre Dragane, Džajina prva naslednica prirediće veliku svadbu od 300 zvanica i napraviti žurku za pamćenje.

- Mogli smo da se venčamo dok sam bila trudna, ali onda ne bih smela ni da igram ni da se provodim kako treba s gostima. Ovako ćemo sve natenane organizovati, pa ćemo moći da uživamo - rekla je Sanja svojevremeno za naš list.

Za mladin stajling biće zadužena njena sestra Dragana, koja će sa Sanjom u Milanu odabrati dve haljine. Jednu će mlada nositi na crkvenom venčanju, a drugu na veselju.

Tekst: Marija Dejanović

Izvor: Kurir