Ovog puta dotakla se teme ishrane. "Otkriću vam šta me je poslednjih deset godina držalo u formi, zdravom i punom energije - dijeta", priznala je glumica.

View this post on Instagram

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

"Da, dobro ste pročitali - desetogodišnja dijeta. Međutim, ne brinite. Nije reč o klasičnim dijetama koje podrazumevaju gladovanje nego o raznovrsnoj, uravnoteženoj ishrani koja podrazumeva izbegavanje nezdravih namirnica. Naš unutrašnji ratnik je dobar samo onoliko koliko ga dobro hranimo, a ono što jedemo gradi naš temelj", napisala je i pokrenula raspravu o važnosti planiranja i usklađivanja obroka s vežbanjem, ali i o zavisnosti od sokova (priznaje da im ni sama ne može odoleti) i o hrani koja pomaže u borbi s depresijom i prednostima detoksikacije određenim napicima.

View this post on Instagram

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

U raspravi joj se pridružio i njen trener, koji je istakao jaja, avokado i orahe kao namirnice koje će vam dati dovoljno energije za bilo kakve vežbe, a Hale kaže kako ona ipak više voli vodu s kofeinom obogaćenu voćnim ukusima. Ipak, glumica priznaje da ne može da odoli sokovima pa se s vremena na vreme počasti nekim od njih.

Takođe, otkrila je kako u svojoj kući gotovo nikad nema čips, keks i druge nezdrave grickalice jer je to jedini siguran način da ne padne u iskušenje i pojede ih.

Izvor: superzena.b92.net, ddl.rs