Svetski poznati trener Trejsi Anderson, koja za klijente ima imena poput Gvinet Paltrou, Trejsi Elis Ros i druge, tvrdi da ukoliko hoćete da odete tip top sređene na Oskara, ujutru morate otići na trening, a zatim u spa na opuštanje tela.

"Neki, zbog ostalih priprema, žele da odrade trening u pet sati ujutru. Ja zbog toga moram da ustanem u 15 do 4", otkriva ona, koju klijenti često pozivaju u bilo koje doba dana i noći samo da bi im pomogla da ostanu fit.

View this post on Instagram

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Osim toga, u periodu pred ovaj događaj mnogo se rigoroznije vodi računa o ishrani. Za obrok se biraju se isključivo zdrave namirnice, a nakon treninga telo se opušta u raznim spa centrima - kako bi se ujedno i koža "dovela u savršen red".

Odmah posle treniranja, kako ističe, lepotice odlaze u profesionalne ruke dermatologa. Manji zahvati poput "peglanja" bora, botoks, fileri, piling... i te kako se obavljaju pred dan dodele.

View this post on Instagram

A post shared by Lady Gaga Explore (@ladygagaexplore) on

Što se tiče kose, ona se hrani šamponima i regeneratorima od prirodnih sastojaka, posebno u slučaju da se na nju dodaju dragulji, veštačke vlasi, pa i perike. Nema mesta za greške!

View this post on Instagram

A post shared by Oscars 2019 (@theoscarsworld) on

U ovom periodu i stilisti imaju pune ruke posla. Potražnja za svetski poznatim dizajnerima je ogromna, koji se sa druge strane utrkuju koju će zvezdu obući. Sve što "prošeta" crvenim tepihom izloženo je neverovanom broju očiju, a nema toga ko u ovom slučaju ne želi biti viđen.

Izvor: Kurir, 24 sata hr