Bivši košarkaš Marko Jarić doputovao je iz Majamija kako bi se dogovorio o finesama oko izgradnje kuće koja će imati pet spavaćih soba, teretanu, bazen, tri kupatila i nekoliko parking mesta.

Uprkos hladnoći i vremenskim neprilikama koje tokom zime 2019. godine vladaju u Beogradu, dvadesetak radnika na Dorćolu vredno rade na vili bivšeg košarkaša Marka Jarića. On je nedavno doputovao u Beograd, kada je i uslikan na aerodromu, a sada se zna i razlog njegovog dolaska. Kako saznajemo, miljenik žena doputovao je iz Majamija, gde godinama unazad živi, kako bi ispratio radove na luksuznom zdanju.

- Iako živi u Majamiju, te tamo poseduje nekretninu koja može da parira holivudskim, nekadašnji košarkaški as kao neko ko je odrastao Beogradu želi da ima vilu u kojoj će boraviti kada dođe, kako sam tako i sa svojim ćerkicama Valentinom i Sijenom, koje ima iz braka sa Adrijanom Limom. On je prošle godine kupio ogroman plac u samom centru Beograda, a njegova vila biće sa pet spavaćih soba, tri kupatila, teretanom, ali i nekoliko parking mesta u garaži - kaže naš izvor upućen u čitavu priču i dodaje:

- Stalno su tu radnici, rade čim im vremenske prilike dozvole. Ovo je baš luksuzni kraj i cena kvadrata prosečnih stanova se kreće do tri hiljade evra, ali njegova je mnogo viša klasa. Tražio je da bude sagrađena od dobrog građevinskog materijala i da pločice i drvenarija budu najkvalitetniji mogući. Samo trošak svih radova će preći sumu od milion evra. Pored bazena, Marko će imati i saunu, ali i šank kako bi njegovim gostima ugođaj bio potpun.

Prema rečima našeg izvora, radovi su zvanično počeli u martu 2018. godine, što potvrđuje natpis na tabli ispred gradilišta, dok je krajnji rok decembar 2019. godine. Da neće biti probijen govori slika koju smo zatekli na licu mesta. Od radnika smo saznali da će luksuzno zdanje imati više od 250 kvadrata, ali da češće viđaju Markovog oca Srećka nego košarkaša.

- Marko je divan gazda, jeste da retko dolazi zbog svojih obaveza u Majamiju, ali nije previše zahtevan. Poverio je našem investitoru sve i mi radimo vredno kako bi sve bilo završeno u roku. Ovo nije zgrada, već kuća koja će biti u ravni sa ostalim u ulici - rekao nam je radnik kog smo zatekli na gradilištu.

Marko Jarić već godinama živi život koji bi mnogi muškarci poželeli da imaju. Nakon braka sa jednom od najlepših žena na svetu Adrijanom Limom, Marko je nastavio da živi momački život. Posvećen je ćerkama, ali za srpske medije već godinama ne daje izjave. Čak ni nakon razvoda, kada je svet brujao o tome, Jarić je ostao uzdržan.

- Nemojte da se ljutite, ali ja ne pričam za domaće medije - rekao je svojevremeno Jarić dok je boravio u Srbiji.

U međuvremenu bivši sportista uslikan je sa nekoliko svetskih lepotica za koje se navodilo da su u vezi, ali on to nikada nije potvrdio.

Inače, košarkaš u Majamiju poseduje luksuznu vilu, i to tik uz Atlantski okean, a osim toga američki mediji su pisali i da poseduje penthaus u Njujorku procenjen na 5,5 miliona dolara, jahtu vrednu 1,4 miliona, vilu na ostrvu Indijan Krik na Floridi od 10 miliona i vikendicu na Beverli Hilsu koja je koštala 1,9 miliona dolara.

Tekst: F.J.

Izvor: Blic

LepaiSrecna Marko Jarić je odlučio da izgradi luksuznu kuću na Dorćolu i za tu investiciju je rešio da ne štedi novac! Pogledajte kako sada izgleda dom poznatog košarkaša!