Aleksandra Prijović i Filip Živojinović kupili su na kredit kuću na Bežanijskoj kosi, u koju će se useliti posle pevačicinog porodaja krajem februara 2019. godine. Poznati bračni par pazario je nekretninu od 500.000 evra, koja se nalazi nadomak doma Lepe Brene i Bobe Živojinovića.

"Filip i Prija su odlučili da podignu kredit za luksuznu vilu, koja košta oko pola miliona evra. Želeli su da se skuće blizu njegove porodice, pa će im susedi biti upravo Brena i Boba", priča izvor i dodaje da je Živojinovićima bila bitna i lokacija novog doma.

Kada su pazarili kuću, želeli su da bude baš na Bežanijskoj kosi jer je Filip vezan za taj deo grada. S druge strane, u blizini su im Brena i Boba, koji će im uvek priskočiti u pomoć oko čuvanja deteta. Oni su dosta vezani, vole zajedno da putuju i provode praznike, pa su hteli da tako i ostane.

U kupovini nekretnine pomogla im je Brena.

Pevačica je na snimanju jedne emisije u "Grandu" pričala sa svojim saradnicima da je danima u gužvi jer sa Filipom završava papire za kredit - otkriva naš izvor.

Prija bi trebalo da se porodi za mesec dana, pa je popularni par požurio sa renoviranjemkuće.

- Čim su kupili kuću, odlučili su da je srede od poda do plafona, pa su angažovali dekoratere. Nisu želeli ništa da prepuste slučaju - priča sagovornik i dodaje da se pevačica posebno bavila sobom budućeg naslednika.

Filip je prepustio Aleksandri opremanje sobe za sina, kome će dati ime Aleksandar. Kuća ima i nekoliko gostinskih soba, u kojima će boraviti pevačicini roditelji Nedeljko i Borka kada dođu u Beograd.

Izvor: Kurir.rs/Hit