Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl odbrojava dane do porođaja, a otkako je objavljena vest da bivša glumica očekuje dete sa britanskim princem Harijem, strani mediji ne prestaju da iznose detalje njene prve trudnoće.

Ipak, poslednji naslovi otišli su u negativnu krajnost - sve više se raspravlja na temu navodnog lažiranja trudnoće.

Društvenim mrežama se šire fotografije koje idu u prilog tvrdnji kako Megan Markl zapravo nije trudna i da će prinovu u kraljevsku porodicu na svet doneti surogat majka.

Na fotografijama koje su nastale prilikom posete centru za napuštene životinje može se videti 37-godišnja Megan u čučećem položaju koji je, kako kažu, za trudnice jako komplikovan i sigurno se ne može obavljati s takvom lakoćom s kojom ona to radi.

"Dvaput je čučnula, najpre da bi podigla psa. Pogledajte koliko je nagnuta napred. Sagnula se s otvorenim kaputom pa možete da vidite kako joj se stomak skupio. To ne bi bilo moguće da je beba unutra", jedan je od komentara onih koji ne veruju u vojvotkinjinu trudnoću, dok drugi tvrde da Megan nije želela da se ugoji, pa se zbog toga odlučila na surogat majku.

"Ona je ranije izjavila da ne želi da se ugoji pa je zato čak i njen bivši suprug potpisao predbračni ugovor s klauzulom o povećanju težine. Dakle, ona nije trudna. Surogat majka je", objasnio je svoju tvrdnju jedan od korisnika Tvitera.

Takođe, neki su primetili i da joj je stomak na različitim pojavljivanjima različito postavljen, pa su to odmah pripisali lažnom trudničkom stomaku.

Dodatni haos izazvale su nove fotografije, na kojima Meganin stomak izgleda četvrtasto, što su na internetu odmah proglasili istrošenim veštačkim stomakom i da bi vojovotkinja trebalo da kupi novi, ukoliko želi da predstava bude savršena.

Izvor: Stil