Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LEPA BRENA OTKRIVA SVE O SVOJOJ PORODICI: ovo je moja najveća životna greška (INTERVJU)

Lepa Brena otkriva sve o braku, deci i o gubitku roditelja, a evo šta smatra svojom najvećom životnom greškom!

  Izvor: Foto: Dragan Kadić

Tek što je proslavila 57. rođendan, naša čuvena pevačicaLepaBrena privela je kraju pesme za novi album, kojim će narednog vikenda otpočeti i svetsku turneju. Kada podvuče crtu za sve što je proživela, ponosno kaže da se iza profesionalnog uspeha krije porodični mir, ljubav njenog supruga Slobodana Bobe Živojinovića i uspesi njihovih sinova Filipa, Stefana i Viktora. Patnje i boli, koje su neminovno utkani u živote svih nas, uspešno je savladala pa kaže kako je nove životne izazove spremna da dočeka i vrcavim dosetkama, piše Glossy.

PROČITAJTE JOŠ: LEPA BRENA SE DRASTIČNO OŠIŠALA: svi su šokirani kako pevačica izgleda sa novom frizurom (FOTO)

Smatrate li da je jesen najadekvatnije godišnje doba za novi album?

- Proteklih meseci radili smo naporno kako i oko novih kompozicija, ali i na spotovima i dokumentarnom filmu. Pesme će biti u skladu sa mojim sadašnjim muzičkim ukusom i vrlo lepo iznenađenje za publiku. Ono što je bitno za ovaj album, jeste svetska turneja "Zar je važno dal' se peva ili pjeva" s kojom krećemo narednog vikenda iz Beča. Sve informacije o koncertima mogu da se vide preko Net TV plusa.

Pevušite li nešto zajedno sa Stefanom i kako ste sina prihvatili kao kolegu?

- Pratim njegov rad od samog početka i tu sam za sve savete i sugestije. S jedne strane sam srećna što je izabrao ovaj put, a s druge znam koliko ovaj posao traži discipline i profesionalizma, što sam mu prvo naglasila kada je izrazio želju da se bavi muzikom.

Pokreću li vas još uvek u životu neostvarene želje?

- Pokreće me nešto iznutra što ne bih nazvala neostvarenim željama, već mnogo jačom motivacijom. U životu sam nailazila na ogromno uvažavanje i odobravanje na svakom koraku, što mi je uvek bilo motiv da sa svakom sledećom pesmom, filmom ili idejom nadmašim sebe. Moja motivacija je uvek vezana za kreativni deo mog posla. Jer kreativnost ne poznaje granice.

Pomislite li nekada da vam je dosadilo ulepšavanje i sređivanje za scenu?

- Šminkanje za scenu i za svakodnevne obaveze razlikuje se samo u količini i eventualno u bojama. Nije mi dosadilo, naprotiv! Moda i scena se menjaju svake godine, unapređuju i uvek ima nešto što se nije isprobalo, a moglo bi. (Smeh)

Koliko ste uspeli da privatnost izolujete od scenske iluzije i da je ne prenesete u dom, u kojem ste samo majka i supruga?

- Tako što sam uvek bila sa obe noge na zemlji i nikada nisam dozvolila da me iluzija ponese, a nije da nisam mogla. Imala sam sve uslove, jer je Lepa Brena doživela ono što niko na ovim prostorima u tom obimu nije ni pre ni posle. Bez preterivanja. Kućni mir je neophodan svakome ko se bavi intenzivnim kreativnim radom. Sećam se komičnih situacija dok su nam deca bila mala, ja im pričam kako sam pevala pred sto hiljada ljudi, šta sam sve radila i gde sam sve bila, a oni se valjaju od smeha i neverice. Ali, kad su kasnije pogledali sve snimke, više im nije bilo smešno! To je najilustrativniji deo naše porodične atmosfere, gde se oduvek živelo vrlo jednostavno.

Da li vas je period od pre nekoliko godina kada ste imali zdravstvene probleme ojačao ili svaki problem ostavi novi ožiljak?

- Prema svom zdravlju vrlo se odgovorno odnosim, jer sa njim nema kockanja. Naučila sam i kako da se nosim sa stresom i svedem ga na minimum. Kad čovek preživi smrt roditelja i brojne druge nemile situacije u životu, shvati da mora da brine o sebi jer je zdravlje trajna investicija u sopstvenu budućnost.

Nastavak intervjua sa Lepom Brenom pročitajte OVDE!

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije