"Svet oko nas možemo da menjamo tako što počinjemo od sebe", poručuje Jelena Tomašević koja je u skladnom braku sa glumcem Ivanom Bosiljčićem.

PROČITAJTE JOŠ: Ćerka Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević prvi put pred očima javnosti: pogledajte kako je mala Nina (5) porasla u pravu princezu (FOTO)

"Moji roditelji, bake i deke su vrlo držali do tradicionalnih vrednosti, pa su meni i bratu sve to preneli na nivou običaja i obeležja. Naravno da ćerku Ninu učim pravoslavlju, kao što su nam sva pokolenja u pravoslavlju odrasla, tako i mi poštujemo naše duhovno nasleđe. A što se same vere tiče, mislim da je to intimna stvar svakog pojedinca i da ona treba da se oseti u srcu i da se neguje," kaže Jelena Tomašević.

Ipak, pevačica ističe da joj je sada najvažnije da je njena i Ivanova ćerka vesela i zdrava.

"Nina je dobro i poslušno dete. Mnogo voli decu i sada dok je mala zaista je najbitnije da je zdrava i vesela. Volela bih kad poraste da bude dobar i pošten čovek, da bude vredna i da se bori za svoje ciljeve. Da bude hrabra i skromna, a nežna i neustrašiva u isto vreme," ne krije Jelena Tomašević.

Kako Jelena Tomašević učestvuje u obnavljanju manastira - pročitajte OVDE!

PageBreak

Pevačica i glumac ne vole da eksponiraju svoje dete i smatraju da će Nina uskoro sama odlučiti da li želi da se slika u javnosti.

Pevačica, uz majčinstvo i muzičku karijeru, inače učestvuje i u kampanji Obnovimo sebe,  promoviše duhovne vrednosti.

PROČITAJTE JOŠ: Ivan Bosiljčić poslao dirljivu poruku: evo kako je glumac izjavio ljubav Jeleni Tomašević (FOTO)

"Učestvovala sam dosad više puta poslednjih deset godina u akcijama Obnovimo sebe, Podignimo stupove, koja se, osim obnavljenjem manastira Đurđevi stupovi, bavi i drugim humanitarnim akcijama za bolesnu decu i porodice, kojima je neophodna pomoć. Smatram da svako ko umnožava ljubav, empatiju i plemenitost u sebi, čini najbolje za svoj duh i karakter - kaže Jelena Tomašević koja učestvujući u ovoj akciji pomaže i obnavljanje manastira Đurđevi stupovi.

"Odmalena pevam i izvornu muziku, pa sam još u detinjstvu sa svojom grupom Smilje u Kragujevcu pevala na raznim duhovnim svečanostima. Često imam koncerte izvorne muzike na manastirskim slavama ili na osvećenju hramova", kaže Jelena Tomašević, koja priprema novu pesmu, pa uskoro možemo da očekujemo muzičke novitete.

Ivan uskoro odlazi iz Srbije, a kako će to podneti njegova porodica pročitajte OVDE!

PageBreak

Ivan Bosiljčić uskoro ide na turneju po Kanadi, ali mu se porodica, zbog obaveza, neće pridružiti.

"Uvek nedostajemo jedno drugom kad nismo svi zajedno, ali ja imam nekoliko zakazanih koncerata, Nina kreće u predškolsko, a tati se radujemo da nam se uskoro vrati i prenese utiske sa osam muzičko-poetskih večer,"kaže Jelena Tomašević.

PROČITAJTE JOŠ: JELENA TOMAŠEVIĆ I IVAN BOSILJČIĆ NAJLEPŠI PAR U GRČKOJ: Nove slike sa letovanja osvojile Internet (FOTO)

Oni su nedavno i porodično letovali u Grčkoj, gde su napunili baterije.

"Maksimalno se odmaramo, uživamo na plaži, šetamo, igramo se sa Ninom i učimo je da pliva. Ove godine pomoću mišića Nina je naučila da pliva bez naše pomoći."

Izvor: Blic