Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JELENA TOMAŠEVIĆ I IVAN BOSILJČIĆ DRŽE DO SRPSKE TRADICIJE: evo kako je omiljeni srpski par odlučio da vaspitava ćerku Ninu (FOTO)

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić su jedan od najomiljenijih parova u Srbiji, a evo kako su odlučili da vaspitavaju svoju ćerku!

  Izvor: Foto: Damir Dervišagić

"Svet oko nas možemo da menjamo tako što počinjemo od sebe", poručuje Jelena Tomašević koja je u skladnom braku sa glumcem Ivanom Bosiljčićem.

PROČITAJTE JOŠ: Ćerka Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević prvi put pred očima javnosti: pogledajte kako je mala Nina (5) porasla u pravu princezu (FOTO)

"Moji roditelji, bake i deke su vrlo držali do tradicionalnih vrednosti, pa su meni i bratu sve to preneli na nivou običaja i obeležja. Naravno da ćerku Ninu učim pravoslavlju, kao što su nam sva pokolenja u pravoslavlju odrasla, tako i mi poštujemo naše duhovno nasleđe. A što se same vere tiče, mislim da je to intimna stvar svakog pojedinca i da ona treba da se oseti u srcu i da se neguje," kaže Jelena Tomašević.

Ipak, pevačica ističe da joj je sada najvažnije da je njena i Ivanova ćerka vesela i zdrava.

"Nina je dobro i poslušno dete. Mnogo voli decu i sada dok je mala zaista je najbitnije da je zdrava i vesela. Volela bih kad poraste da bude dobar i pošten čovek, da bude vredna i da se bori za svoje ciljeve. Da bude hrabra i skromna, a nežna i neustrašiva u isto vreme," ne krije Jelena Tomašević.

Kako Jelena Tomašević učestvuje u obnavljanju manastira - pročitajte OVDE!

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije