Lepota i gracioznost princeze Šarlin još od 2011. godine privlači pažnju svih medija. Naime, tada je bivša plivačica iz Južnoafričke republike rekla "DA" princu od Monaka, Albertu Drugom.

Od tada svako pojavljivanje monaške princeze uvek prate neumoljivi paparaci. Upravo tada imamo priliku da vidimo odmerenost na nivou i savršen kraljevski stil koji neguje ova dama.

Izuzetak nije napravila ni prilikom obeležavanja nacionalnog praznika u Monte Karlu, demonstrirajući jedan savršen izgled koji ne otkriva ništa, osim njenog lica i šaka, ali koji doslovno oduzima dah, piše Elle

Kratak kaputić crno-krem pletiva, asimetrične kragne i kopčanja uparen je crnom suknjom na gloknu. Jednostavnost je ipak oplemenjena crnim čizmama, tašnom u ruci i damskim šeširom koji je bio veoma efektan izbor, te apsolutno podigao komplet na elegantan nivo. Celokupna kombinacija ima retro prizvuk, a dodatno je naglašena impresivnom šminkom - rumenilom i karminom nežno narandžaste boje.  

VIŠE FOTOGRAFIJA ŠARLININE ODEVNE KOMBINACIJE POGLEDAJTE U GALERIJI

Izvor: Elle

LepaiSrecna Prelepa princeza Šarlin u braku je sa sinom čuvene glumice Grejs Keli, a sudeći po manirima kao i stilu, njena je dostojna zamena.