Zahvaljući sjajnoj glumi, iz treće postave likova "Istanbulske neveste" izbio je u prvi plan. Kućnog potrčka Nazifa, koji bez stida može da zaplače od tuge, zaigra trbušnjak kad je razdragan i bez prestanka se smeje u napetim situacijama, maestralno je dočarao mladi glumac Muharem Turkseven (29). Doskora nepoznat, Muharem se ovom ulogom svrstao u zvezde komedije, piše Lepa & Srećna.

"Jako je teško zasmejati ljude. Onaj ko to može, može da odigra svaku ulogu, jer rasplakati nekoga veoma je lako", otkriva Muharem u jednom intervjuu. "Volim komediju, ali sebe ne svrstavam u komičare. Ja sam glumac, u jednoj ulozi zasmejavam, u dugoj rasplačem. No, drugi kaži da mi komedija više pristaje." 

PROČITAJTE JOŠ: DEMOLIRALA MU JE KUĆU I OSTAVILA GA A SAD SE VRAĆA: lepa turska glumica iz Istanbulske neveste pomirila se sa čuvenim pevačem

A i nije sanjao da jednog dana bude baš komičar, no želeo je glumu po svaku cenu. Njegova porodica je pak htela da im sin bude inženjer, ili bar apotekar, ali momak se nije dao.

"Moji glumački počeci kao da su iz neke komedije. Jednog dana sam odlučio da svoje snove pretvorim u stvarnost i postanem glumac. Majci sam rekao da idem na roštilj kod prijatelja iz susednog grada, a zapravo sam se iz rodnog  Čanakalea zaputio u Istanbul. Postao sam glumac, a niko od mojih o tome pojma nije imao. Zabavna sam osoba, morao sam da uđem u svet šou-biznisa.

View this post on Instagram

A post shared by Muharrem Türkseven (@mhrrmtrksvn) on Dec 8, 2017 at 8:09am PST

Sa ušteđenim džeparcem otišao je na prijemni za glumu. Da bi otklonio mogućnost da se zbog neuspeha vrati u rodni grad, zamolio je direktora centra da ga, ako ne položi i ne dobije stipendiju, zaposli kao baštovana te da se uz rad priprema za sledeći ispit. No, dobio je stipendiju.

A onda je trebalo da prizna majci šta je zapravo uradio.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI LJUBAVNI PAR KAO URAGAN ŠOKIRA TURSKU: nećete verovati koga voli lepa Siren iz "Istanbulske neveste" (FOTO)

"Vozio sam se autobusom na sprat kad sam pozvao majku da joj kažem kako sam dobio stupendiju za glumu. Onako oduševljen svim što se dogodilo, pričao sam veoma glasno, nesvestan da me ceo autobus sluša. Majka je, naravno, bila zadivljena mojim uspehom. A i čitav autobus, jer sam dobio aplauz putnika sa oba nivoa. To kao da je bio moj prvi nastp na sceni", smeje se Muharem.

Osim glume, ovaj rođeni komičar bavi se, kako kaže, i trgovinom.

"Prodajem maslinovo ulje koje proizvode moji roditelji. Na setu sam poznat kao trgovac maslinovim uljem. A možda jednog dana i otvorim dućan", šali se momak koji ostavlja utisak da u njegovom životu sve ide kao po loju.

View this post on Instagram

A post shared by Muharrem Türkseven @mhrrmtrksvn) on Nov 27, 2018 at 12:03pm PST

Tako je i upoznao svoju suprugu, kliničkog psihologa.

"Tek sam se bio razišao s tadašnjom devojkom. U nadi da ću je ponovo videti, obilazio sam mesta na kojima smo se sastajali. Jedne večeri sam izšao da je opet potražim.

Na jednom trgu prišla mi je lepa devojka i upitala: "Zašto nosiš kačket, od koga bežiš?"  Slagao sam je i ne trepnuvši: "Slavan sam,  krijem se od obožavalaca." Posle smo se raspričali. I eto, ta gospođica je danas moja supruga s kojom imam preslatku ćerkicu. Srećan sam što sam te večeri izašao i što sam je upoznao, jer ona ima divno srce".

PROČITAJTE JOŠ: OVA MLADA DAMA JE ZAUVEK OSVOJILA SRCE POPULARNOG DŽANA IZ SERIJE "ISTANBULSKA NEVESTA": zbog ovoga je Murat Ajdin odlučio da promeni život iz korena (FOTO)

Muharem ne krije i da se sa suprugom povremeno posvađa jer se razilaze u jednoj stvari.

View this post on Instagram

A post shared by Muharrem Türkseven @mhrrmtrksvn) on Aug 20, 2018 at 7:27am PDT

"Ne volim da planiram, mnogo mi je draže da živim spontano. I u tome se supruga i ja nikako ne slažemo jer je ona opsednuta planiranjem. Tri dana ranije napravi plan šta će da obuče, a kod mene sve dolazi u trenutku".

Nekako baš liči na Nazifa, zar ne? 

Tekst: M. Ranisavljević

Izvor: Lepa & Srećna