Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle ostalo

KAKO NOSITE TAŠNU I ŠTA TO GOVORI O VAMA: govor tela otkriva vaš karakter

Autor Suzana Obradovic
Autor Suzana Obradovic

O ženi dosta govori to kakvu torbu nosi i o tome je već puno toga napisano. Međutim, još više činjenica o njenom karakteru otkriva način na koji je nosi. U nastavku pročitajte šta se krije iza govora tela.

Izvor: Foto: Profimedia

Kako god nosile omiljenu torbu – u dlanu, stisnutu na pregibu lakta ili preko ramena – to nije slučajno. Stručnjaka i predavač o temi govora tela Patti Wood kaže kako je fasciniralo "ponašanje" torbi i puno je poruka skriveno u načinu na koji je nosimo.

1.PREKO RAMENA, RUKOM STISNUTA UZ TELO

Praktične ste i drugi moraju da dokažu da su vredni vašeg poverenja. Ne trošite vreme na sitnice i važno vam je da završite započeto. Način na koji držite torbu govori da vam je važno da pred drugima ostavite dobar utisak, ali isto tako da ste oprezne. Patti Wood to je sažela u jednu rečenicu: Ako torbu čvrsto stisnete, verovatno ste u strahu da će vam neko nešto ukrasti, ali to je i znak niskog samopouzdanja.

Author: STFA
Izvor: Foto: Profimedia

2.PREKO RAMENA, UZ RUKU OPUŠTENU UZ TELO

Torbu nosite opušteno na ramenu, a takve ste i karakterom – spontane, bezbrižne i živite život dan po dan. Ljudi vas znaju kao punu samopouzdanja. Wood napominje da rado pokazujete određeni stil, ali i dalje želite da imate nešto slobode. Nije vam važan potpis, već funkcionalnost.

NA SLEDEĆOJ STRANI SAZNAJTE KAKVE SU ŽENE KOJE NOSE TORBU NA PODLAKTICI

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...