Nermin, Elif, Jasemin, Emel i Zelis, pet žena različitih senzibiliteta, porekla, interesovanja, sa specifičnim željama i problemama povezaće igra sudbine. Udružene u svojim tajnama, deliće jedna sa drugom i radosti i brige.

Zaplet počinje kada Handan, uzorna domaćica, majka i supruga u čijem životu sve izgleda savršeno, sasvim neočekivano izvrši samoubistvo. Ona za sobom ostavlja supruga Džemila i sina Merta. Handan u svojstvu naratora počinje priču o svom životu i životu svojih komšinica i prijateljica.    

Serija se prikazuje na TV PRVA.

Pročitajte sadržaj epizode koja je na programu 12, avgusta 2014.

Emel je izabrala opasan metod, ali je uspela da postigne svoj cilj. Zeliš ne može da dočeka da se pojavi Kudret. Poziva ga telefonom i javlja mu da su iz hotela stigli u stan, tako da ne zna kako će uspeti da pobegne. Da bi izbegla da u međuvremenu postane intimna sa Halukom, izmišlja da je boli stomak. Elif hvata panika kada tokom noći ne može da pronađe svoju periku. U kraj se doseljava Jaseminina dobra drugarica iz mladosti i to u kuću njihove bivše prijateljice koja je izvršila samoubistvo.

O seriji:

Turska verzija popularne američke tv serije “Očajne domaćice” koja je poput originala doživela veliki uspeh u zemljama u kojima se prikazivala. Poznate turske glumice Benu Jildirimlar ( Fikret iz “Kad lišće pada”), Džejda Duvendži (Benu iz “Hiljadu i jedne noći”) ,Songul Oden ( Gumuš iz istoimene ser