Dve potpuno različite sestre i jedan šarmantan muškarac glavni su protagonisti ove uzbudljive serije. Oni su Jusuf, Hava i Toprak, a priča koju ispredaju uvlači nas u ljubavni trougao.

Serija nas upoznaje s pričom o potomku imućne porodice Handžioglu, atraktivnom lomiocu ženskih srca Jusufu i dve prekrasne sestre. Jedna je pomalo divlja, puna ponosa, a druga je blage naravi, prepuna tuge zbog gubitka deteta. Gotovo da sestre Hava i Toprak nemaju ništa zajedničko, osim nesvakidašnje lepote i muškarca kojeg obe žele – zgodnog i imućnog naslednika porodice Handžioglu.

Serija "Ljubav, vera, nada" emituje se na TV Prva.

Pročitajte kratak sadržaj epizode koja je na programu 29. jula 2014. godine

Hava obećava Džunejtu da će biti njegova ako kaže  Jusufu da je u njegovu kuću upao zbog neizmirenih računa u vezi očeve radnje, a ne zbog devojke. Majka želi da čuje istinu od Munevar, verujući da se u Kajseriju sastala sa Džunejtom. Istovremeno, Sultan dobija grdnju što je pustila sina da zalazi u Muneverine odaje. Hava nagovara oca da bude preduzme radikalnije mere prema Džunejtu, a onda se sprema na opasan sastanak. U grad stižu Jusufovi poslovni partneri, a razočarani Mehmet odlučuje da ubuduće postupa isključivo po svojoj volji.

O seriji:

Ova turska serija snimljena 2010. godine puna je zanimljivih i napetih odnosa i neverovatnih događaja. Ono što posebno pleni u seriji je mesto na kojem je snimana. Atraktivan glumac Murat Unalmis, koji u seriji glumi Jusufa odrastao je u Kajseriiju, koji se nalazi u blizini Kapadokije u kojoj se serija snima, pa je od detinjstva često odlazio tamo. Smatra da je Kapadokija jedno od najlepših turističkih destinacija u Turskoj:

- Kapadokija je prekrasno mesto. U detinjstvu sam dolazio ovamo s majkom i ocem. Sada sam ovde kako bih radio i osetio sam jednu zaista drugačiju energiju –rekao je glumac tokom snimanja serije. I glumice Selen Soyder( Toprak) i Birce Akalay(Hava), zaljubile su se u Kapadokiju. Rekle su da su tamo pronašle mir i spokoj.