Svi ste verovatno čuli za famoznusedmu godinu braka, koja se opisuje kao krizna i odlučujuća. Navodno, ako "prežive" zajedno sedmu godinu braka, parovi će dugo ostati zajedno. Sa druge strane, puno je onih kojima je baš ova godina donela razvod, među kojima su i neke od najpoznatijih ličnosti sveta.

Ovim parovima je famozna sedma godina ugasila brak.

Sofija Vergara i Džo Manganijelo

Jedan od poslednjih slavnih parova koji se razveo baš u sedmoj godini braka. Iako su mnogi mislili da žive pravu bajku, par je šokirao sve kada su saopštili da se razvode nedugo nakon sedme godišnjice.

Sofija Vergara prepustila psa bivšem mužu
Profimedia 

Demi Mur i Ešton Kučer

Jedan od najpoznatijih parova kojima se nije prognozirao srećan kraj zbog razlike u godinama - Demi Mur je 15 godina starija od glumca, ali njima to nije smetalo. Ipak, sreća je trajala samo sedam godina.

eston kucer demi mur
Profimedia 

Bred Pit i Dženifer Aniston

Slavni bivši par bio je sinonim za ljubav krajem devedesetih. A onda je nakon sedam godina braka kao bomba pukla vest da se najskladniji i najlepši par tog vremena razvodi.

Dženifer Aniston, Bred Pit
Profimedia 

Dženifer Lopez i Mark Entoni

Nakon dva propala braka i samo šest meseci zabavljanja, Dženifer Lopez rekla je sudbonosno Da Marku Entoniju i rodila mu dvoje dece. Ipak, nakon sedam godina, par se rastao.

dzenifer lopez mark entoni
Profimedia 

Tom Kruz i Kejti Holms

Jedan od najpoznatijih trenutaka koje televizija pamti jeste kada je Tom Kruz u emisiji kod Opre Vinfri skakao po kauču od sreće, lud od ljubavi prema Kejti Holms. Iz velike ljubavi rodila se ćerka Suri, ali je nakon sedam godina braka punog trzavica i skandala, Kejti napokon ostavila glumca.

Madona i Gaj Riči

Neuhvatljiva kraljica popa pronašla je "svog kralja" i udala se 2000. godine. Iako su se mnogi nadali da će to biti ljubav za ceo život, nakon sedam godina braka odlučili su da svako krene svojim putem.

madona i gaj rici profimedia-0025543981.jpg
Profimedia 

Maraja Keri i Nik Kenon

Samo šest nedelja nakon što su uplovili u ljubavnu vezu, Maraja Keri i Nik Kenon rešili su da se venčaju. Iz velike ljubavi rodili su se blizanci, ali nakon tačno sedam godina braka, idila je završena i svako je krenuo svojim putem.

maraja keri i nik kenon profimedia-0227730779.jpg
Profimedia 

Da li verujete u teoriju o krizi sedme godine braka?

Pročitajte i Divljačke optužbe na račun Nikol Kidman.

Tekst: Miss7/Lepa&srećna/B.S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

BONUS VIDEO

ĐOLE ĐOGANI OTVORIO DUŠU I RASPLAKAO SE: RAZVOD SA SLAĐOM ME JE DOTUKAO! Bio skroz van sebe, a posle svega mu je rekla OVO Kurir teleivizija