Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAKO PREPOZNATI MUŠKARCA DIKTATORA: ovih 8 rečenica otkriva agresivnog momka i muža

  Izvor: Foto: Shutterstock

Psiholozi tvrde da sama pozitivnost lika treba već da upozorava, jer je to znak da čovek nešto skriva iza "najboljih" kvaliteta. Nije čudno što se žene voljno udaju za tiranine, rađaju decu, a zatim se pitaju, zašto se njihov muž promenio...

Zbog neke mentalne traume ili patološke percepcije sveta, muški agresor ponekad nesvesno pretvara svoju izabranicu u žrtvu. To se dešava polako, često neprimetno, piše Stil.

Da ne biste upali u zamku i završili u braku sa tiraninom, upoznajte se sa glavnim znakovima tiranske ličnosti:

1. "Ne volim tvoju porodicu/ prijatelje!"

Nasilna osoba često pokušava da odvoji svoju izabranicu iz kruga poznatih ljudi koji su joj podrška. Manipulacija može biti različita: od toga da on savetuje da ostavi prijatelje koji "i nisu baš dobri", do toga da postepeno širi negativne informacije o njenim roditeljima. 

Ženi će biti izuzetno teško da se sastaje sa porodicom ili prijateljima, jer će to uvek da se završi svađom između muža i nje. Dok će on bez problema da posećuje svoju porodicu i da se viđa sa prijateljima.

2. "Nikad nisam imao normalnu devojku/ prijatelje."

Poslušajte šta vam muškarac priča o bivšim ljubavnicama ili prijateljima. To mnogo govori o tome kakva je on osoba. Njegov svet je prepun neprijatelja i vaš pogrešan koram može da vas stavi na tu listu. 

3. "Imaš čudne poglede na život!"

Obratite pažnju na to da li vaš muškarac voli to što ste vi to što jeste. Čovek sa zdravom psihom će različitosti prihvatiti mirno, dok će agresor zauzeti neprijateljski stav, govoreći kako je vaše shvatanje "glupo" i tako dalje.

  Izvor:

4. "Ti ne treba da radiš, ja ću se brinuti za tebe."

Ovo je trik na koji, na žalost, nasedaju mnoge žene. Vi ćete se udati za njega, roditi mu decu, dane provoditi u brizi za kuću i porodicu, dok će on finansijski da se brine za vas. Čim postanete finansijski zavisni od takvog čoveka, shvatićete ko je on u stvari!

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije